# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

kırkpınara iyi trasnfer olur aslında :o

G.Saray Sözlükten bir Editör ile konuştum : '' Ledesma Ve Rosicky Haberleri tamamen yalan. Çünkü onlar 1 Haftadır G.Saray'lı. '' diyor...

Editör sağlam öyle sallayanlardan felan değil içiniz rahat olsun...
ya olurmu öyle şey şurda lige girdik bir an önce takıma katılırlar öyle olsa.rosicky tamamen yalan menejeri açıkladı.ledesma da zor

Nasıl ya?O zaman neden hala açıklanmadı?

ya scout gs yattı diyo birileri hala çıkmışutanmadan yok editör şöyle de dei yok kayınvaliem böyle dedi tarzında yorumlar yapıyor.Herkes eş dost hısım akrabadan aldığı kesin olamayan transfer duyumlarınıı(!) kendine saklasın çünkü yüzlerce insanı boş boş umutlandırmaya kimsenin hakkı yok

Halen scoutgs diyenler var. Cana ve Pinoyu tuturdular tmm ama Stoch, Rosicky,Ledesma,Veli ve Yasin nerde???

GalataSaray’ın transferdeki gözdesi Julio Baptista, tüm çabalara karşın “Gelmem” diye diretiyor.

Brezilyalı golcü için Roma Kulübü ile pazarlığa oturan sarı kırmızılı yöneticiler, 5 milyon Euro’ya anlaşmaya vardı. Ancak Baptista, bugüne dek yapılan 10’a yakın görüşmeye rağmen teklifi kabul etmedi.

Baptista ile yarın son kez bir araya gelecek sarı kırmızılılar, yine ikna edemezlerse Wolfsburg’un Boşnak oyun kurucusu Misimovic’e dönecek. Diğer taraftan Cristian Ledesma için Lazio ile görüşmeler sürüyor.

Kaynak: Hürriyet

Haldun Üstünel olsaydı bu adam 3 hafta önce imzayı atmıştı.

Takımında istenmeyen, kadroya bile giremeyen Baptista'ya imza attıramıyoruz. Hayır onu da anlamıyorum. Gelsin oynasın bizde. Yazık ediyor yeteneğine, yedek klübesine hapsederek kendini...

Takımında istenmeyen, kadroya bile giremeyen Baptista'ya imza attıramıyoruz. Hayır onu da anlamıyorum. Gelsin oynasın bizde. Yazık ediyor yeteneğine, yedek klübesine hapsederek kendini...

Gitsin Rio sahilinde samba yapsın istemiyorum Brezilyalı falan.Kaka gelmedikçe.

Brezilya'ya döner hiçbirşey olmazsa adam. Oradaki yarımdünyalara bile dünya para bayılıyorlar (Deco - Ronaldo). 10 kere görüştüyse o bile iyi bizim pintilere akıl sağlığı mı dayanır. Paran varsa al yoksa alma.

Brezilya'ya döner hiçbirşey olmazsa adam. Oradaki yarımdünyalara bile dünya para bayılıyorlar (Deco - Ronaldo). 10 kere görüştüyse o bile iyi bizim pintilere akıl sağlığı mı dayanır. Paran varsa al yoksa alma.

Ronaldo'ya yarımdünya dedin, kırdın beni...

Şüphesiz ki imzalardı. Haldun Üstünel transfer yanlışlarına bayılır çünkü. Transferin gecikmesi önemli değil, yeter ki doğru adamlar gelsin. Baptista gibi işimize yaramayacak adamlar gelmesin.

Takımda o kadar çok eksik var ki Baptista değil Apti Usta bile gelse çok şükür diyebilecek durumdayım

Florquin , Victoria , inamoto tarzı futbolcular gelecektir bu saatten sonra

tüm takımlar kesin kadrolarını oluşturdular ki artıklarını biz toplarız ancak

o da transferin son gününün son saatinde dakikasında olur

gelen transfer ne zaman uyum gösterecek bunlar hiç düşünülmüyor 3-5 aşağı-ucuz alayım diye

tüm seneyi heba edicez yanarım ki A.Polat ın gerine gerine 5 yabancı alıcaz demesi

2 de genç geleceğe dönük futbolcu alıcaz demesi

son ana kadar bekleyip görecez

keşke bu kadar kesin iddalı konuşmasaylardı da

bu sene yeni yapılanma içerisindeyiz bunu kendi içmizde halledicez demesini beklerdim

Keita-Ribery nin gidişi cimbom tarihinde son yıllarda yapılan en büyük hatalardır

umarım ben yanılırımda yarın öbür gün kaliteli futbolcular takıma katılır

Avrupada yıllardır yakalayamadığımız o başarıyı yakalarız

ama başarı tesadüfen olmuyor

iyi oyun ancak iyi -akıllı -yetenekli futbolcularla oluyor...

elanoya verdiği gibi ona da verirdi yıllık 3.5 milyon euroluk 4 yıllık kontrat

baptistada uça uça gelirdi

sadece %15 vergi ödenen bir ülkede 3.5 milyon euro gibi bir parayı verince ikna edersin elanoyu da bapistayı da

Bu adam bana artik o kadar antipatik geliyor ki, bu forumda ismini görmek bile yetiyor.

Biktim artik "Baptista Galatasaraya dogru" diye cikan haberlerden, duyumlardan.

Insallah gelmez.

2.Pires vakası..Baptista jübilesini yapana kadar bitmez bu transfer..

Şüphesiz ki imzalardı. Haldun Üstünel transfer yanlışlarına bayılır çünkü. Transferin gecikmesi önemli değil, yeter ki doğru adamlar gelsin. Baptista gibi işimize yaramayacak adamlar gelmesin.

Baptista bu lige en iyi gidecek adamdır. İşimize yaramayacak adam diyosan onun adı mesela Rosicky'dir. Kötü oyuncu olduğundan değil. Adamı kırıp dökeceklerinden.

Tutturmuşsun Baptista işimize yaramaz diye. Dayanağın ne? Hem ofansif gücü, hem defansif gücü daha yüksek, bu kadar güçlü bir orta saha oyuncusu nasıl olur da Galatasaray'a yaramayacakmış bize anlat madem.

Baptista bu lige en iyi gidecek adamdır. İşimize yaramayacak adam diyosan onun adı mesela Rosicky'dir. Kötü oyuncu olduğundan değil. Adamı kırıp dökeceklerinden.

Tutturmuşsun Baptista işimize yaramaz diye. Dayanağın ne? Hem ofansif gücü, hem defansif gücü daha yüksek, bu kadar güçlü bir orta saha oyuncusu nasıl olur da Galatasaray'a yaramayacakmış bize anlat madem.

Ben bunla ilgili birşeyler yazmıştım daha önce, gerçi Serhat'ı savunmak amaçlı değil, sadece kendi düşüncemi aktarayım çünkü benzer düşünüyorum ben de.

Çok sık adı geçmeye başladı son dönemde. Kuvvetli bir oyuncu, ben tekniğini beğenmem, fiziki yapısıyla oynadığı bölgede çok sırıtıyor. Alınması gereken adam, ofansif orta saha oyuncusu olarak ya en az 10 gol 10 asist ortalamasını tutturmalı ya da müthiş bir oyun kurucu olmalı. İkisi de olmayan adam gelmesin buraya. Baptista 10 gol 10 asist yapar mı? Son dört sezonda toplam 23 gol attığına göre zor. Peki müthiş bir oyun kurucu mu? O da değil. Rosicky'nin alınmasını tercih ederim.

Geri
Üst Alt