Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya olurmu öyle şey şurda lige girdik bir an önce takıma katılırlar öyle olsa.rosicky tamamen yalan menejeri açıkladı.ledesma da zorG.Saray Sözlükten bir Editör ile konuştum : '' Ledesma Ve Rosicky Haberleri tamamen yalan. Çünkü onlar 1 Haftadır G.Saray'lı. '' diyor...
Editör sağlam öyle sallayanlardan felan değil içiniz rahat olsun...
Nasıl ya?O zaman neden hala açıklanmadı?
Halen scoutgs diyenler var. Cana ve Pinoyu tuturdular tmm ama Stoch, Rosicky,Ledesma,Veli ve Yasin nerde???
Haldun Üstünel olsaydı bu adam 3 hafta önce imzayı atmıştı.
Takımında istenmeyen, kadroya bile giremeyen Baptista'ya imza attıramıyoruz. Hayır onu da anlamıyorum. Gelsin oynasın bizde. Yazık ediyor yeteneğine, yedek klübesine hapsederek kendini...
Takımında istenmeyen, kadroya bile giremeyen Baptista'ya imza attıramıyoruz. Hayır onu da anlamıyorum. Gelsin oynasın bizde. Yazık ediyor yeteneğine, yedek klübesine hapsederek kendini...
Brezilya'ya döner hiçbirşey olmazsa adam. Oradaki yarımdünyalara bile dünya para bayılıyorlar (Deco - Ronaldo). 10 kere görüştüyse o bile iyi bizim pintilere akıl sağlığı mı dayanır. Paran varsa al yoksa alma.
Şüphesiz ki imzalardı. Haldun Üstünel transfer yanlışlarına bayılır çünkü. Transferin gecikmesi önemli değil, yeter ki doğru adamlar gelsin. Baptista gibi işimize yaramayacak adamlar gelmesin.
Baptista bu lige en iyi gidecek adamdır. İşimize yaramayacak adam diyosan onun adı mesela Rosicky'dir. Kötü oyuncu olduğundan değil. Adamı kırıp dökeceklerinden.
Tutturmuşsun Baptista işimize yaramaz diye. Dayanağın ne? Hem ofansif gücü, hem defansif gücü daha yüksek, bu kadar güçlü bir orta saha oyuncusu nasıl olur da Galatasaray'a yaramayacakmış bize anlat madem.
Çok sık adı geçmeye başladı son dönemde. Kuvvetli bir oyuncu, ben tekniğini beğenmem, fiziki yapısıyla oynadığı bölgede çok sırıtıyor. Alınması gereken adam, ofansif orta saha oyuncusu olarak ya en az 10 gol 10 asist ortalamasını tutturmalı ya da müthiş bir oyun kurucu olmalı. İkisi de olmayan adam gelmesin buraya. Baptista 10 gol 10 asist yapar mı? Son dört sezonda toplam 23 gol attığına göre zor. Peki müthiş bir oyun kurucu mu? O da değil. Rosicky'nin alınmasını tercih ederim.