# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

eğer 6 milyon ise gerrçekten bedava sayılır böyle bir adam için...

acaba elano - baptista takası mı yaptılar... malum totti yaş 34 oldu birde çok sık sakatlanmaya başladı zaten düzenli oynayamıyor...

Gelmesini hiç istemeyenlerdenim.

Çok sık adı geçmeye başladı son dönemde. Kuvvetli bir oyuncu, ben tekniğini beğenmem, fiziki yapısıyla oynadığı bölgede çok sırıtıyor. Alınması gereken adam, ofansif orta saha oyuncusu olarak ya en az 10 gol 10 asist ortalamasını tutturmalı ya da müthiş bir oyun kurucu olmalı. İkisi de olmayan adam gelmesin buraya. Baptista 10 gol 10 asist yapar mı? Son dört sezonda toplam 23 gol attığına göre zor. Peki müthiş bir oyun kurucu mu? O da değil. Rosicky'nin alınmasını tercih ederim.

Altidore gelecekse Baptista'nın fizik gucune o kadar ihtiyaç kalmaz. baptista kombinasyonu zor bir oyuncu cunku amc degil ama play maker degil, İnsua ve Tuncay da play maker degildi, Tuncay acıga evrilerek yer bulabildi.

Baptista gelecekse arkada 2 Emre Belezoglu lazım, Cana'yla bu sansı kaybettik bile. Ama Rosicky'de bu ligde ezilebilir.

Bu Baptista aşkı nedir anlamıyorum.Sevilla hariç gittiği hiçbir takımda tutunamayan,kulübeye mahkum olan bir adamı göklere çıkarmak nedendir?Hele ki bu oyuncu Brezilyalı,bunların ne olduğunu anlamamız için daha kaç tane Lincoln'ün kaç tane Jo'nun bu takımdan geçmesi gerek?Hani hiç Brezilyalı alınmasın demiyorum ama alacaksak da genç,bulutların üstünde gezmeyen,aklı başında bir tanesini alalım.

Rosicky varken bu adam nasıl tercih edilir ki zaten?

Baptista'yı nerede oynatacağız oynadığı mevkiler dolu yine sırf transfer olsun, yıldız transferiyle taraftarı tavlayalım cinsi bir transfer olur. Bize orta sahanın ortasında oyun kurabilen, sağ-sol oyun içinde devamlı yer değiştiren, güzel ara pasları atan, sıkıştığı yerde oyunu açabilen teknik, topu ayağına aldığında takımı yönetecek ve dinlendirebilecek, presi az buçuk kuvvetli geri gelmeyide bilen bir futbolcu lazım sanki Rosicky'i tarif ettim ya :D

Ledesma ve Rosicky isimlerinden sonra Baptista alınırsa yıkılırım :o

Kalsın istemez !!!

Bizden uzak, fener ve türevlerine yakın olsun ki eğlenelim.

Ortasahaya Rosicky veya Ledesma'dan biri gelsin,forvete Baptista gelsin benim kabulümdür.Buda bence iyi bir seçenek.

Ortasahaya Rosicky veya Ledesma'dan biri gelsin,forvete Baptista gelsin benim kabulümdür.Buda bence iyi bir seçenek.

O kadar maaliyete elde Baroş varken ve gerçekten elimizde kaliteli bir yerli forvet-yıldız adayımız- varken hiç gerek yok gidip o paraya kaleci alsınlar bize en güzel transfer olur. Gol yeme hastalığını aşsak bu takım zaten birşekilde gol atar. Sanki gol sıkıntısı çekiyoruz da Baptista isteniyor forvete. Orta sahaya o isimler gelsin Arda zaten epey rahatlar. En büyük tranferde bu olur. Batdal'dan gol kralı çıkarırız.

Kewell tamam büyük oyuncu ama çok yüksek tempoyu sürekli yüklemememiz lazım diye düşünüyorum.Hepatit sorunu kolay bir sorun değil yani.Baros'un da performans seviyesinin sürekliliğini sakatlık nedeniyle tahmin edemiyoruz.Cana ile Ledesma bayağı dirençli bir ikili mesela.Onun idaresi var.Şimdi Baptista'yı istemiyoruz ama Almanya'daki fener maçı gözünüm önünden gitmiyor.

Kewell tamam büyük oyuncu ama çok yüksek tempoyu sürekli yüklemememiz lazım diye düşünüyorum.Hepatit sorunu kolay bir sorun değil yani.Baros'un da performans seviyesinin sürekliliğini sakatlık nedeniyle tahmin edemiyoruz.Cana ile Ledesma bayağı dirençli bir ikili mesela.Onun idaresi var.Şimdi Baptista'yı istemiyoruz ama Almanya'daki fener maçı gözünüm önünden gitmiyor.

Endişelerinde haklısın Deniz,

ben forvet alınmasın demedim lakin bu kadar paraya bizim gibi bir kulüp -en azından şuanki durumda ve hedefte (Ş.Ligi yok misal)- yanlış bir karar. Bunun yerine genç bir forvet alınabilir. Adayımız da var beğeniriz beğenmeyiz ama bizi kotarır Baroş yokluğunda Altidore ismi. Baroş gibi kalite bir forvetimiz olmasa alınsın bu masrafa ve riske değer derdim -ki bence yine Brezilyalı olmasın-. Bize acilen 2 ortasaha ve kaleci lazım. Kaleci için ben Emirhan ya da Ufuk ya da Aykut oynasın demek isterdim bunu gerçekten söylemekte gerekir. Ama sorun şurda, kaleci takımın yarısı gerçekten. 90.dakika çıkardığı bir topla seni şampiyon dahi yapabilir ama bizdeki kalecilerde bu kalibre yok maalesef, şanssızız bu bağlamda.

Gene mi Brezilyalı akıllanmamışız demek!O zaman müstahak bize.

Çok mu tuhafım bilmiyorum ama oldum olası Baptista ya ısınamadım yani futboluna. O yüzdende gelmesine pek sıcak bakmıyorum. Ki zaten Başkan BAROS a alternatif genç birini alacagız dedigine görede alınmıcak bu adam demektir

Bu Baptista aşkı nedir anlamıyorum.Sevilla hariç gittiği hiçbir takımda tutunamayan,kulübeye mahkum olan bir adamı göklere çıkarmak nedendir?Hele ki bu oyuncu Brezilyalı,bunların ne olduğunu anlamamız için daha kaç tane Lincoln'ün kaç tane Jo'nun bu takımdan geçmesi gerek?Hani hiç Brezilyalı alınmasın demiyorum ama alacaksak da genç,bulutların üstünde gezmeyen,aklı başında bir tanesini alalım.

Rosicky varken bu adam nasıl tercih edilir ki zaten?

Roma'da gecen sezon fena degildi hatta iyiydi. Arsenal ve R.Madrid de olmadı. Ama onlar en ust duzey kulupler. Hagi Barca ve Real'de tutmadı, Brecia ve G.Saray'da iş yaptı. Baros, Liverpool'daki ilk sezonları hariç, Liverpool'daki sonraki 2 sezon ve O.Lyon, A.Villa ve P'mouth gibi bir alt kategori takımlarda tutmadı. Baptista şimdi kalıp B sınıf denecek Bordeaux, Porto, Hamburg, PSV, Villerreal ayarı takımlarda basarısız olsa soru işareti bırakır, ama R.Madrid(şişkin kadro- oturmamış takım kimyası) ve Arsenal(asırı genç bir kadro-kiralık gitme) gibi A sınıf takımlarda basarısızlık G.Saray için ölçü olamayabilir.

Baptista'nın sorunu bence mevkisiz olması.

Endişelerinde haklısın Deniz,

ben forvet alınmasın demedim lakin bu kadar paraya bizim gibi bir kulüp -en azından şuanki durumda ve hedefte (Ş.Ligi yok misal)- yanlış bir karar. Bunun yerine genç bir forvet alınabilir. Adayımız da var beğeniriz beğenmeyiz ama bizi kotarır Baroş yokluğunda Altidore ismi. Baroş gibi kalite bir forvetimiz olmasa alınsın bu masrafa ve riske değer derdim -ki bence yine Brezilyalı olmasın-. Bize acilen 2 ortasaha ve kaleci lazım. Kaleci için ben Emirhan ya da Ufuk ya da Aykut oynasın demek isterdim bunu gerçekten söylemekte gerekir. Ama sorun şurda, kaleci takımın yarısı gerçekten. 90.dakika çıkardığı bir topla seni şampiyon dahi yapabilir ama bizdeki kalecilerde bu kalibre yok maalesef, şanssızız bu bağlamda.

Çok geç kaldık kaleci konusunda.Şu anda hiçbir takım iyi kalecisini vermez.Dediğin gibi kaleci çok önemli bir mevki.Ama forvet konusunda ben farklı düşünüyorum.Zaten elimizde gelecek vaadeden Mehmet Batdal var.Dolayısıyla gelecek vaadeden yabancı forvetin bence bir esprisi yok.Baptista veya benzeri forvet bence çok mantıklı.Orrtasaha zaten alınacak orada sorun yok.

Geri
Üst Alt