Ozan Kesgin
Cezalı
- 15 Ağustos 2009
- 31.229
- 5
- 1.483
Cevap: # Julio Baptista
Şu dakkadan sonra Baptista'yı beğenmemek fazla lüsk olur
Şu dakkadan sonra Baptista'yı beğenmemek fazla lüsk olur
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben bunla ilgili birşeyler yazmıştım daha önce, gerçi Serhat'ı savunmak amaçlı değil, sadece kendi düşüncemi aktarayım çünkü benzer düşünüyorum ben de.
istemem baptista felan misimovic alamazsan yönetim istanbula gelme sezgin
istemem baptista felan misimovic alamazsan yönetim istanbula gelme sezgin
Takımın ihtiyacı olan adam Misimovic mi sence?
Elimizde, gidenlere rağmen hala o mevkide oynayacak yeterince adam var. Eğer sadece 1 transfer yapılacaksa kesinlikle box to box oyuncu alınmalı. Orta sahada oynayacak ofansif oyuncu Elano olur. Yada ısrarla Emre Çolak bu sene şans bulmalı diyorum, Emre Çolak olur.
Misimovic'i aldık mı acil bir ihtiyacımızı gidermiyoruz malesef.
Üstelik de Misimovic mi, kaleci mi, yoksa stoper mi daha gerekli tartışılır. Öncelik sırası yaparsak bence box2box, kaleci, stoper sonra Misimovic getiyor.
Ayrıca forum kurallarına uyup mesajlarını düzgün yazsan...
Roma'da 50 maçta 12 gol, 5 asist. Real'de 59 maçta 11 gol, 2 asist. Arsenal'de 24 maçta 3 gol, 3 asist. Buralarda zaman zaman forvet, zaman zaman forvet arkası oynadı. Yani Baptista'yı kanatta oynatamazsın. Bana kalırsa forvet arkası özellikleri de kısıtlı, yaratıcılığı ve tekniği zayıf bu bölgede oynamak için. Üstelik çabuk bir adam değil, defansın arasına koşu da yapamaz. Bunu ya santrafor ya orta saha oynatacaksın, ama baktığında adam 5 sezondur orta saha oynamıyor. Forvette mi oynar, orta sahada mı? Necidir bu adam belli değil. Ayrıca Galatasaray'ın asıl sıkıntısı oyun kurucu özelliğine sahip oyuncumuzun olmayışı. Bu açıdan baktığında Elano'da bir oyun kurucu değil. Oyun kuramıyoruz, herkes Arda'nın ayağına bakıyor. Arda'yı iki kişiyle marke edince top yapacak ikinci bir adam yok takımda. Baptista'nın bilekleri yumuşak değil, oyun kurucu özelliği yok. İnce göremez, pozisyon hazırlayamaz, ara pas atamaz. Golcü özelliği olan bir orta saha oyuncusu ama bu özelliğini de kaybetmiş gözüküyor. Senelerdir oynadığı forvet pozisyonunda da verimsiz. Sevilla'dan sonra gittiği hiçbir takımda ilk tercih olamamış.
Böyle bir adamı sırf ismi var diye transfer etmek, tam da Galatasaray başkanı ve Adnan Sezgin'e yakışan bir hareket olur. Göz boyamak adına sokağa savrulan milyon Euro'lar. Sonra da diyecekler ki, biz Baptista'yı getirdik takıma ama yine de Rijkaard şampiyon yapamadı. Adama sen Rijkaard'ın istediği veya takımın ihtiyacı olan adamları almadın ki, isimli adam getirdin, göz boyadın derler ve sezon sonu hesap sorarlar.
Misimoviç, Emre gibi topu alıp giden bir adammı yoksa Elano gibi hemen tek pas oynayan bir admammı?. Eğer ikincisi gibi ise hiç gerek yok hatta Elano varken fazla lüks olur.