# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

Baptista kesinlikle yaratıcı bir oyuncu değil, pasları da isabetli olabilir ama etkili değil. Yani öldürücü pas atamayan bir oyuncu. Mustafa Sarp da dikine oynuyor bazen, önemli olan o değil. Tek pas, etkili pas. Önemli olan bu ikisi. Baptista'nın bunları yapamadığını anlamak için asist sayısına bakmak yeterli. Benim iddiam, takımda yaratıcı oyuncu/oyun kurucu eksikliği olduğu ve acilen bunun giderilmesi gerektiği yönünde. Pino'dan pek medet ummamak lazım, daha sezonun ilk resmi maçında sakatlanan adamdan bütün sezon istikarlı bir performan alınması mümkün değil. Birkaç iyi maç çıkarır, ama o kadar. Mevcut kadroya baktığınızda Arda ile birlikte en yaratıcı (ya da biz öyle zannediyoruz hala) oyuncu Elano, ama o da geride oynadığında kısıtlanıyor. Uzun lafın kısası transfer yapılamazsa veya satılmayacaksa Elano mutlaka ve mutlaka ceza sahasına yakın oynamalı. Böylece yaratıcı oyuncu eksikliğini bir nebze giderebiliriz. Baptista alınacaksa da Elano satılmalı ve yerine iki yönlü bir orta saha alınmalı.

Baptista ile Appiah karşılaştırmasını mantıklı bulmadım. Birisi defansif birisi ofansif bir oyuncu. Özellikleri çok farklı. En büyük fark ise birisi Brezilyalı, diğeri Afrikalı. Yani birinde ego tavan, diğerinde taban.

Appiah'ı bir önceki dünya kupasında milli takımında izlediysen defansif oyuncu olmadığını anlardın.

Adam kendisi de Fenerbahçe'de istediğim mevkide oynatılmıyorum diye basbas bağırdı.

Bu takımın oyun kurucudan önce orta sahasında dirence ve yıldırıcılığa ihtiyacı var. Cana Baptista ve Önlerinde de Elano 3 lüsü hem ofansif olarak yeterli olurken hem de bahsettiğim yıldırıcılığı sağlarlar.

Zaten sorun şu ki biz bu adamı alamıyoruz. Keşke gelse de hep birlikte izlesek neler olduğunu...

yahu neden neden neden,forvet için bile neden yanlış olur?,baptista dan bahsediyosun farkındamısın?

Baros´un yedeği Real Madrid , Sevilla , Roma ,Brezilya milli takımındda oynamış adam mı olacak ? Oraya genç , aç bir adam lazım . + min 2.5 milyon avro alacak .

eğer ki tutup bu kadar süreden sonra baptista yı alırsak,yönetimin sadece günü kurtarmak adına transfer yaptığına kanat getirebiliriz,rijkard bu transferi istermi orasıda ayrı konu da,baptista belki iyi oyuncudur ama bize lazım olan oyuncu olmadığı açık,bize laım olan oyuncular belliydi ve tam 12 den vuracaktık olmadı(ledesma rosicky),ama hala umudum var olursa misimovic ve yanına bi tane boateng tarzı bi adam ,(ltf emre çolak demeyin artık,son maçta bırakın gs yi birinci lig topçusu olmadığını helede bu fizikle gördük)

baptistadan daha iyisi gelecekmiş kilitlesekmi hehehehe hadi biri gelsin yaaaaa iftar zamanı doping olur

Haber bugüne ait;

ITALY/ AS ROMA, Baptista rejects super-offer from Turkey

Brazilian attacking midfielder Julio Baptista is determined to remain at AS Roma despite being for sale.Latest reports are suggesting that the 28-year-old has rejected avery tempting offer from Galatasaray, who approached him with a proposed four-year contract set at3 million Euros per season plus a.

https://tur.worldfootball.net/press...sta-rejects-super-offer-from-turkey/#redirect

Allah sonunu hayır etsin takımın :)

Ekşi Sözlükte Galatasaray'la anlaştığı yönünde iddialar var. Muhtemel Misimovic transferinden sonra mükemmel olur diye düşünüyorum. Her mevkide üst düzey performans gösterecek Türkiye Ligi için ideal bir MC ve joker...

Anti-Sezgincilerin yok olma zamanı geldi sanırsam :)

Ekşi Sözlükte Galatasaray'la anlaştığı yönünde iddialar var. Muhtemel Misimovic transferinden sonra mükemmel olur diye düşünüyorum. Her mevkide üst düzey performans gösterecek Türkiye Ligi için ideal bir MC ve joker...

Daha defansif adam ihtiyacı duyduğumuzu düşünüyorum. Misi'den sonra lüks olur bence.:)

Ekşide biri taş atmış... Neyseki transfer dönemi yarın bitiyor.

Bir yönetici kesin demiş oha napıyor bunlar:D

Türkiye Ligi'nde yılın transferi olur sezon sonundaki performansı baz alındığında. Ne Queresma, ne Misimovic, ne de Guti.

Türkiye'deki her takıma sınıf atlatıcak özelliklere sahip...

Baptista da gelirse Aslantepe kombineleri birkaç gün içinde satışa çıkar.:)

osman tanburacı diye diye getirtti :D

Geri
Üst Alt