# Julio Baptista

Cevap: # Julio Baptista

Elano gol attı dediler ben de inanamadım :D Halısaha da bile böyle gol olmaz valla .

Cimbom'a yıkıcı güç

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın AS Roma'nın gözden çıkardığı Julio Baptista'ya talip olduğu bildirildi. Corierre Dello Sport gazetesi, sarı-kırmızılı kulübün Brezilyalı yıldız ve kaleci Doni'ye karşılık İtalyan ekibine 8 milyon euro teklif yaptığını iddia etti. AS Roma'nın Cimbom'un önerisine olumlu yaklaştığı belirtilirken, görüşmelerin sürdüğü öğrenildi.

RİERA DA GÜNDEMDE

Corriere Dello Sport, Doni'yi Benfica'nın da istediğini ancak G.Saray'ın Brezilyalı kaleciye önerdiği 2.5 milyon euro'nun üzerine çıkamadığını duyurdu. Birçok kulübün listesindeki Baptista için de Aslan'ın 8 milyon euro'luk teklifiyle önde olduğu yorumu yapıldı. İspanyol Futbol Merado sitesi ise Cimbom'un Liverpool'da şans bulamayan Riera'yı istediğini yazdı.

Cevap: Cimbom'a yıkıcı güç

Yazan yazana. Nasıl olsa ispat zorunluluğu yok.

Elano'yu satıp Baptista'yımı alacaklar acaba?

ya allah askına ne Corierre Dello Sport'u ya. kaynak fotomac demn baktm fotomacın sitesinde yer alıo bu haber . uzun lafın kısası yine sallama haber.:D

Sallama yada değil...

Galatasaray'a daha fazla gelmesini istediğim bir futbolcu yok.

Baptista, genç yetenekti biz ilgileniyorduk adam nerdeyse futbolu bırakacak hala ilgileniyoruz :D

Açıkcası yazıları okumadım direkt olarak klasik yaz haberlerinden olduğunu düşünüp verdim cevabı :D

Corierre Dello Sport'un sitesine baktım böyle bir haber göremedim,gören varsa söylesin..

La gazetta Della Sport fener ile çekiştiğimizi yazdı Baptista ile ilgili.

Hasan da hayırlı olsun dediğine göre Fener kesin alır Baptista'yı.

bence bütçemiz yetmez almaya fener isterse alır bence....

geçen yılki gibi çok gizli tutup biranda oyuncuları açıklamalıyız.......

Acaba bizimkiler gerçekten istediği için mi istiyor yoksa fenere misilleme için mi?

Baptista geliyorsa Servet gitmesin ozaman, Neil de var şurda Rugby takımı olmaya ne kalmış.. :)

Yalan yahu 20 yaşındaki adama 5 milyonu verememişiz 28-29 yaşındaki adama 10 milyonu nerden bulacağız.Roma ucuza adam vermez,bu konuda oldukça ünlü bir kulüptür.Yok ,işte paramız yok böyle isimler yazıp insanları hayal kırıklığına uğratmanın ne manası var.

Geri
Üst Alt