Jurnalci Fenerbahçe

Özgür Sarıkaya

Sarı Üye
Fenerliler her platformda ağlak bir şekilde sankı masummuş gibi 3 senedir bizi avrupaya ispiyonladınız, türk takımına bu yapılırmı diye Galatasarayımıza demediklerini bırakmamışken ve hala bu konuda bize jurnalcı derken,şikeci takımlarının, başka bir türk takımı olan trabzonu uefaya şikayet etmesi ve avrupadan men edilmesini istemisini eleştirecektim,sonra bir fb ye baktım birde taraftarına vaçgeçtim sonra dedimki iyiki GALATASARAYLIYIM...

Fenerliler her platformda ağlak bir şekilde sankı masummuş gibi 3 senedir bizi avrupaya ispiyonladınız, türk takımına bu yapılırmı diye Galatasarayımıza demediklerini bırakmamışken ve hala bu konuda bize jurnalcı derken,şikeci takımlarının takımın başka bir türk takımı olan trabzonu uefaya şikayet etmesi ve avrupadan men edilmesini istemisini eleştirecektim,sonra bir fb ye baktım birde taraftarına vaçgeçtim sonra dedimki iyiki GALATASARAYLIYIM...

orucum ama oruçtan değil,kızgınlığım en ezeli rakıbımızın böyle kaypakça davranması agırıma gidiyor çünkü fenerle rekabeti seviyorum fenerin ligden düşmesini istiyorum ama çıkana kadarda ligden keyif almayacağımıda biliyorum,sadece fenerli arkadaşlarımla dalga geçme keyfı dısında bır esprısı olmayacak,

olayın en başında erkek gibi adam gibi davransalar kıvırtmasalar gerçekten böyle rakibim olduğu için gurur duyardım ama böyle dansöz olmaları ,kendilerine yapılmasını istemediklerini başkalarına ustelik buyuk bir keyifle yapmaları sınırımı bozuyor,ben düşmanımın bile durust ve ahlaklı olmasını ısterım kı onu yendığımde kendımle gurur duyayım,ama böyle kaypak korkak ahlaksız bir takımın ezeli rakıbım adıyla kendı kulubumun adıyla yan yana adının alınmasını bile hakaret sayıyorum

orucum ama oruçtan değil,kızgınlığım en ezeli rakıbımızın böyle kaypakça davranması agırıma gidiyor çünkü fenerle rekabeti seviyorum fenerin ligden düşmesini istiyorum ama çıkana kadarda ligden keyif almayacağımıda biliyorum,sadece fenerli arkadaşlarımla dalga geçme keyfı dısında bır esprısı olmayacak,

olayın en başında erkek gibi adam gibi davransalar kıvırtmasalar gerçekten böyle rakbim olduğu için gurur duyardım ama böyle dansöz olmaları ,kendilerine yapılmasını istemediklerini başkalarına ustelik buyuk bir keyifle yapmaları sınırımı bozuyor,ben düşmanımın bile durust ve ahlaklı olmasını ısterım kı onu yendığımde kendımle gurur duyorım,ama böyle kaypak korkak ahlaksız bir takımın ezeli rakıbım adıyla kendı kulubumun adıyla yan yana adının alınmasını bile hakaret sayıyorum

Fener taraftari da bizim gibi Türk insani. Ama onlar 17 yildir bir diktatörün manipulasyon ve propagandasina maruz kalmis insanlardir o yüzden kafa artik bir yerde "error" vermeye basliyor. Aziz Yildirim onlara yillarca sahte bir büyüklük satti, onlarda artik yemeye basladi. Aziz taraftari ile piskolojik oyun oynuyor...

Televizyona cikiyor, "istifa ettim" diyor göz yasi döküyor, sonra el altindan GFB´ye para sikistirip "Geri Dön Aziz Baskan" mitingleri düzenletiyor. Bizim millet de bunu yutuyor...

Daha 4-5 sene önce Fenerin büyüklügü neydi ?

1. Kulübümüz sirket gibi yönetiliyor (Bakkal gibi yönettiler)

2. Yildiz aliyoruz, onlar vizyon icin geliyorlar, cünkü fenerbahce en büyük kulüb ( Borca girip parayi basan herkez alir, bakiniz BJK)

3. Her branchta basarimiz var ( Hele o amatör branchlar sadece para meselesi, ama getiri olarak bir kurus bile yok)

Sonrada bize kaptirdiklari her sampiyonluk ve kupa sonrasi, artik kendi kendilerine fenerin büyüklügün kupa ile alakali olmadigini anlatiyorlar. Artik robot gibi bu sistemi Aziz Yildirim oturtmus taraftarina, her dügmeye bastiginda kendiliginden harekete geciyor... Bir kac muhalif grup var, ama onlari da yiyorlar zaten...

Yani....

Cogu fenerlilere laf anlatacagina git duvara anlat...

temiz kramponlar formundaki herhangi bir konuya yazabilirdin bunu ayrı bir konu açmaya gerek yoktu. bende mesela selamun aleyküm demek için başlık açsam olurmu? olmaz.

Geri
Üst Alt