Jurnalci Fenerbahçe

Alpay ve Adem tek bir kişinin iki farklı hesabı olabilir hususunda derin düşüncelere dalmış bulunmaktayım.

temiz kramponlar formundaki herhangi bir konuya yazabilirdin bunu ayrı bir konu açmaya gerek yoktu. bende mesela selamun aleyküm demek için başlık açsam olurmu? olmaz.

eyvallah kardeşim ufkumu açtığın için teşekkürler

notumu aldım:konu açarken yekta kumanova' ya danışılacak izin alındıkdan sonra konu açılacak.

sayıylamı veriyorlar sizi bana

bu jurnalci serefsizler ts yi sikayet sebebi Sadri nin fb'li yönetici Hamdi akinla telefon görüsmesi. Melih Gökçekte Hamdi nin yaninda. Ts yi kendi yöneticilerliyle sike yapmakla suçladilar galiba

14.05.2011 günü saat:16.33'de Sadri Şener'i, Hamdi Akın'ın aradığı görüşme (tape:3649);

Hamdi: "Yav telefonunu eski telefonmuş bilmem ne ben seni arıyormuşum, Ankara'dayım Melih başkan ile beraber",

Sadri: "Tam şey en kritik yerdesin sen ya", Hamdi: "Sesini çıkartma yüksek ses ile konuşma orada",

Sadri: "Aziz hep dinlettiriyormuş yav bizi, Melih başkan bu hafta bütün ümidimiz o, Melih başkana selam söyle güveniyoruz ben biliyorum ki Ankaragücü bu hafta bu işi halledecek, Fenerli bir Hamdi'ye bunları diyorum o da olmuyor ama ne yapayım",

Hamdi'nin telefonu Melih Gökçek'e verdiği,

Sadri: "Maçlar bitsin bir gün geleceğiz ziyaretinize",

Melih: " Aziz'den de alacağım var Aziz'den inşallah bu maçtan alacağım size yarayacak o inşallah",

Sadri: "Sağol çok teşekkür ediyorum iyi günler iyi akşamlar",

burda yazdiklari yetmezmis gibi,bir de bana özelden yaziyor..

ozaman kesin ikisi aynı kişi. sana hangi hesabından yazıyor sürekli? beni alpay asma kod adlı hesabından rahatsız ediyor. sayfalarca analiz ve sunumlarıyla gözlerime suikast düzenliyor.

şikayet ettim raporladım kimse oralı olmadı

ozaman kesin ikisi aynı kişi. sana hangi hesabından yazıyor sürekli? beni alpay asma kod adlı hesabından rahatsız ediyor. sayfalarca analiz ve sunumlarıyla gözlerime suikast düzenliyor.

şikayet ettim raporladım kimse oralı olmadı

ahmet cakar hesabindan yaziyor

He buldum...

Analiz kabiliyetin ne yazikki sinifta kaldi Osman kardes, senden beklentilerim daha büyüktü... Bir hesab ile "Alman" klavjesi, bir hesab ile de "Türkce" klavje ile mi yaziyorum ? :D

Alpay ile Adem farkli kisiler, ben Ademi Alman forumlarindan taniyorum. Alpay bildigimiz gibi Almanci degil.

Geri
Üst Alt