Jurnalci Fenerbahçe

He buldum...

Analiz kabiliyetin ne yazikki sinifta kaldi Osman kardes, senden beklentilerim daha büyüktü... Bir hesab ile "Alman" klavjesi, bir hesab ile de "Türkce" klavje ile mi yaziyorum ? :D

Senin Türkçen klavye yi klavje yazacak kadar zayifmi:). Niye trollemeye çalisiyorsun.

He buldum...

Analiz kabiliyetin ne yazikki sinifta kaldi Osman kardes, senden beklentilerim daha büyüktü... Bir hesab ile "Alman" klavjesi, bir hesab ile de "Türkce" klavje ile mi yaziyorum ? :D

Alpay dan herseyi beklerim Adem. Ben bile o olabilirim yani. Forumun en tehlikeli ismi.

Penalty11 de üye degildim, bazen okuyordum eskiden. Sike sürecindeki yorumlarin dikkatimi cekmisti. Transfermarktta da aktiftin sanirsam orada iki üyeligim vardi, ikisini de sildim.

Evet oradan siyasi nedenlerden dolayi gittik zaten. Sonra bir ara yazdigim ama su an inaktif yeni bir hesab acmistim "Der Weise" diye... Ne güzel zamanlardi be... Sayfa sayfa iddianame, sayfa sayfa protokol tercüme ettik yolun sonunu gösterdik, sadece bazilari farkina varabildi... Programlar devamli sikeden bahsediyordu, izliyorduk... Hey gidi günler... Türk futbolu batakliga sürüklendi sonunda....

Evet oradan siyasi nedenlerden dolayi gittik zaten. Sonra bir ara yazdigim ama su an inaktif yeni bir hesab acmistim "Der Weise" diye... Ne güzel zamanlardi be... Sayfa sayfa iddianame, sayfa sayfa protokol tercüme ettik yolun sonunu gösterdik, sadece bazilari farkina varabildi... Programlar devamli sikeden bahsediyordu, izliyorduk... Hey gidi günler...

Vaayy kardes Der Weise senmissin ha :)

Fenerlilerin beyinsiz mesajlarina müthis karsilik veriyordun, hepsi sus pus oluyordu. Güzel yazilar yaziyordun, söyleyim sana.

Sürpriz oldu biraz

Fenerlilerin beyinsiz mesajlarina müthis karsilik veriyordun, hepsi sus pus oluyordu. Güzel yazilar yaziyordun, söyleyim sana.

Sürpriz oldu biraz

Bunu P11 den bile cok az kisi biliyordu. Eskiden "Cimbom-Old-Boys" olarak kayitliydim orada. Nikini söylersen, seni belki hatirlarim. Fenerli bazi modlar, benim eski accountumu bulup silmeye calisiyordu devamli. Ama nafile, icerden bilgilendiren cimbomlu arkadaslar vardi... Hakaret etmedigim icin de ban yiyemiyordum.

Bizi taniyan biri sonunda cikti burda, birde düsün Hakan kardes, bize burada "Fenerli muamelesi" yapanlar bile oldu be. :D Benim elestiri tarzim tabi biraz degisiktir. Türk insanimiz sevmez pek...

Mecnuna noterden tastikli itiraf yaptirdi azize ablasi. Ts bunlara sike teklif etmis, ama Mecnun tertemiz tabiki kabul etmemis.

Beyin yoksunu moronlarin camiasi. fb'li olmak ile yavsak bir insan olmak arasinda ciddi baglanti var. Atatürkçüsü, dincisi, milliyetçisi, sosyalisti konu Fb olunca yavsaklasiyorlar.

Bunu P11 den bile cok az kisi biliyordu. Eskiden "Cimbom-Old-Boys" olarak kayitliydim orada. Nikini söylersen, seni belki hatirlarim. Fenerli bazi modlar, benim eski accountumu bulup silmeye calisiyordu devamli. Ama nafile, icerden bilgilendiren cimbomlu arkadaslar vardi... Hakaret etmedigim icin de ban yiyemiyordum.

Bizi taniyan biri sonunda cikti burda, birde düsün Hakan kardes, bize burada "Fenerli muamelesi" yapanlar bile oldu be. :D Benim elestiri tarzim tabi biraz degisiktir. Türk insanimiz sevmez pek...

Eski Transfermarktcilar hep seni tanir renktas.

@Nuri Aslantas da bilir seni mesela

Sürpriz oldu biraz

"Der Weise" birde "Kampfflieger" var. Kampfflieger TSunami61'in hesabi galiba...:D:D

Alman Forumlarda "Aslantas"in degerini bilmiyorlardi... :D

Geri
Üst Alt