Juventus 3-0 Roma | Serie A - 18. Hafta

Ben Betis'i hiç hatırlamıyorum Cm 01-02'de. İspanya Ligi'ni pek seçmezdim ondan sanırım. Kimler vardı ki kadrosunda?

Bana zorluk çıkartan takımlar Roma, Lazio oldu hep. Benim takımım İnter'di o seride. :D

En başta efsane Joaquin vardı, adam sağ kanatta durdurulamazdı, sonra solda Denilson, Capi, Ito.. Bide Canas diye bir forvetleri vardı gol makinesi, hatta Galatasaray'a almıştım onu çok iyiydi :D Bizim Filipescu vardı defanslarında. Bende İspanya'da 1 veya 2 kez oynamışımdır ama genelde Şampiyonlar Ligi'nde falan denk geliyordum, ecel terleri döktürüyorlardı :D

Kirmizi kart vallah

Aha bi kirmizi daha, Roma 9 kisi

2 si de dogru

Castan da voleybolcu çıktı :D

Biz bu takımdan nasıl 4 puan aldık hala anlayamadım :melek:

bi kirmizi daha gelecek

En başta efsane Joaquin vardı, adam sağ kanatta durdurulamazdı, sonra solda Denilson, Capi, Ito.. Bide Canas diye bir forvetleri vardı gol makinesi, hatta Galatasaray'a almıştım onu çok iyiydi :D Bizim Filipescu vardı defanslarında. Bende İspanya'da 1 veya 2 kez oynamışımdır ama genelde Şampiyonlar Ligi'nde falan denk geliyordum, ecel terleri döktürüyorlardı :D

Sadece Denilson'u hatırladım ama bana Betis rakip olarak gelmedi hiç sanırım. Nedense hep İtalya ligi oynuyordum, bir kaç kere Galatasaray kariyeri başlatmıştım, Mehmet Cansun kovmuştu, inat edip Aghahowa, Tsigalko almayıp yeni oyuncular denemiştim, tutmadı. :D

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Geri
Üst Alt