Juventus 3-0 Roma | Serie A - 18. Hafta

Sadece Denilson'u hatırladım ama bana Betis rakip olarak gelmedi hiç sanırım. Nedense hep İtalya ligi oynuyordum, bir kaç kere Galatasaray kariyeri başlatmıştım, Mehmet Cansun kovmuştu, inat edip Aghahowa, Tsigalko almayıp yeni oyuncular denemiştim, tutmadı. :D

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Yalnız şimdi hatırladım da benim oynadığım 01-02 değil CM 4'tü sanırım yani bir sonraki senenin CM'si :D Bende Ali Lukunku, Xavier falan vardı hatta :D Ama Roma CM 4'te de belaydı onu iyi hatırlıyorum, CL'de sürekli karşılaşıyordum bunlarla. Roma her serinin belalısıydı genelde o dönemler :D

1518278_10202477054985093_1415878235_n.jpg

Yalnız şimdi hatırladım da benim oynadığım 01-02 değil CM 4'tü sanırım yani bir sonraki senenin CM'si :D Bende Ali Lukunku, Xavier falan vardı hatta :D Ama Roma CM 4'te de belaydı onu iyi hatırlıyorum, CL'de sürekli karşılaşıyordum bunlarla. Roma her serinin belalısıydı genelde o dönemler :D

Senin seri Kakalovlu, Todorov'lu

, Roncatto'lu donem. :D

Sent from my RM-914_eu_turkey_355 using Tapatalk

Su kötü Juventus'tan beraberlik bile koparamiyorlar iyi mi. Ligin hali ortada.

Adamlarin orta sahasi müthiş...

Vidal, Pogba ve Pirlo.

Önünde Tevez ve Llorente.

Iyi kanat oyuncularida olsaydi, Di Maria ve Nani gibi dünyanin en iyi 5 kulüpten biri olurlardi kesin.

İtalya ligi leş, Türkiye ligi'nin bile gerisine düşer yakında.

Italya liginin pili bitmis. Nerede o eski zamanlar. Inter,Milan,Juventus kapisirlardi Sampiyonlar Liginde.

İtalya ligi leş, Türkiye ligi'nin bile gerisine düşer yakında.

Bence bu duruma girebiliriz.

Ancak Türkiyede saçma sapan kurallar olunca zor geçebiliriz.

TFFederasyonumuzda beyinsiz adamlar oldugu sürece zor gelişim yaşabiliriz.

Almanyada mesela 2000den sonra gayet gelişme oldu, yüzlerce futbol akademi filan açildi. Belçika'da aynisi.

Özil, Gündogan, Reus, Kroos, Alaba, Völland, Kruse, Çalhanoglu, Emre Can, gibiler böyle yükseldi.

Bizim ülkemizde çok yetenek oyuncu var fakat altyapi hiç iyi işlenmemiş.

Görüyorsun, Isviçreden oyuncu ikna etmeye çalişiyoruz.

Adamlarin orta sahasi müthiş...

Vidal, Pogba ve Pirlo.

Önünde Tevez ve Llorente.

Iyi kanat oyuncularida olsaydi, Di Maria ve Nani gibi dünyanin en iyi 5 kulüpten biri olurlardi kesin.

Oyun formation u söyledigin oyunculara uygun değil juventusta.

Geri
Üst Alt