Juventus FC Takip Başlığı

Edebiyatı bilemem lakin , görsel sanatlar da ve müzikte minimalizm son 10 yıldır çok popüler.

Hem ne demiş Kant ''Akla, hem de saf akla hitabeden sadece saf akıl ile haz alınan bir güzelliktir minimalizm.''
Haklisin son on yilda minimalizm cok populer. Ama gel bi gor bakalim, burda binalar vs. hersey minimalizm styled.
Bir ünlü filosof bunlari demis diye hakli degil. Suan minimalizmin sarayinda yasiyorum adeta, hic bir inspiration ve guzel bulmuyorum. Bu benim fikrim tabiikide.

Birşeyi eleştirirken önce hakkında bilgi sahibi olun.

Minimalist logo nedir ? Kullanım amaçları nelerdir ?

Eleştirmek için eleştirmeyin. Artık mimaride de , özgün tasarımda da minimalist çalışmalar trend.

Logo nedir? Arma nedir? Futbol kulüpleri logo mu kullanır, arma mı kullanır?

Edebiyatı bilemem lakin , görsel sanatlar da ve müzikte minimalizm son 10 yıldır çok popüler.

Hem ne demiş Kant ''Akla, hem de saf akla hitabeden sadece saf akıl ile haz alınan bir güzelliktir minimalizm.''

_780x780-pcbmlo8bt0.jpg

Bundan sonra logo diyebiliriz. Futbol futbolluktan cikti. Hersey kurumsallasiyor. Logolar futbolcular stadlar. No worries..

Tapatalk

O zaman neden eleştirildiğini de anlamak zor olmasa gerek. Eleştiride bulunanların bilgi sahibi olmadığı, eleştirilmek için eleştirdiği gibi çıkarımların da yersizliği ortada.

O zaman neden eleştirildiğini de anlamak zor olmasa gerek. Eleştiride bulunanların bilgi sahibi olmadığı, eleştirilmek için eleştirdiği gibi çıkarımların da yersizliği ortada.

Dedi.

Benim savunduğum şeyle çok alakası olmasa da ister istemez Kral Çıplak hikayesi aklıma geldi. Elbiseyi görenler akıllıydı...

Neyse, savunduğum şeyi daha kısa açıklayayım. Logo kötü değil, logo olması kötü.

Logo olması kötü dersin tamam derim anlayışla karşılarım sonuçta herkes her şeyi beğenecek diye bir kural yok.

Ama bu logonun altında kurumsal uzun soluklu bir proje yatmıyorsa ben bunca zaman boşuna yaşamış hissine kapılırım.

Logo olması kötü dersin tamam derim anlayışla karşılarım sonuçta herkes her şeyi beğenecek diye bir kural yok.

Ama bu logonun altında kurumsal uzun soluklu bir proje yatmıyorsa ben bunca zaman boşuna yaşamış hissine kapılırım.

Öyledir büyük olasılıkla (hatta kesin diyebiliriz), kulüp için de doğru hamledir muhtemelen daha büyük kazanmak adına. Ama işte insanlar futbolun bir kültür olmaktan çıkıp para kazanma odaklı bi eğlence haline geliyor olmasını eleştiriyorlar daha çok. Ki logo da bu yolda atılmış bi adım.

1-2 sayfa önce paylaştığım bi alıntı vardı, Juve'li biri "artık taraftar değil, müşteriyiz onlar için" gibi bi yorumda bulunmuştu. Bence son derece haklı yani bu konuda.

Öyledir büyük olasılıkla (hatta kesin diyebiliriz), kulüp için de doğru hamledir muhtemelen daha büyük kazanmak adına. Ama işte insanlar futbolun bir kültür olmaktan çıkıp para kazanma odaklı bi eğlence haline geliyor olmasını eleştiriyorlar daha çok. Ki logo da bu yolda atılmış bi adım.

1-2 sayfa önce paylaştığım bi alıntı vardı, Juve'li biri "artık taraftar değil, müşteriyiz onlar için" gibi bi yorumda bulunmuştu. Bence son derece haklı yani bu konuda.

Muhtemelen Asya pazarına açılacaklar. Onun hazırlıkları lakin bu logo peşinden büyük kazançlar getireceği aşikar.

Diğer bir konu böyle köklü klüpler , milyonlara mâl olmuş , tarihi ve başarılarıyla isim yapmış klüpler logoya geçmemeli. Yada logoyu başka alanlarda kullanmalı. Böyle yaklaşsalardı duruma yine laf söylemeyecektim lakin o logoda ciddi bir emek var işten anlayanlar bana hak verir.

Şahsi fikrim Galatasaray'ımız böyle bir şeye kalkışsa en önde ben havlardım bu duruma. Bizim arma milyon dolarlara değişmez , değişmemeli.

Bu birgün bizimde bu süreçten geçeceğimiz gerçeğini ne yazık ki değiştirmiyor.

Forma da böyle duruyor.

C2YL2zmXcAAPSIJ.jpg

Yahudi "J" çok benziyor...nazı zamanların

Birşeyi eleştirirken önce hakkında bilgi sahibi olun.

Minimalist logo nedir ? Kullanım amaçları nelerdir ?

Eleştirmek için eleştirmeyin. Artık mimaride de , özgün tasarımda da minimalist çalışmalar trend.
İnsanlar beğenmek zorunda mı yahu?

IMG_0104.webp

Çizen adam 200 bin Euro almış

Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk

Geri
Üst Alt