- 14 Ağustos 2011
- 28.944
- 2.153
- 2.043
Soyle bisey gordum bugun. Oldukca hos.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
![]()
Soyle bisey gordum bugun. Oldukca hos.
Sent from my SM-N920I using Tapatalk
Ekli dosyayı görüntüle 16378
Çizen adam 200 bin Euro almış
Envoyé de mon iPhone SE en utilisant Tapatalk
hic fena durmuyor
Yan yana gelmiş 2 J harfi gibi gözükse de içinde sapıkça anlamlar barındıran bir logo. Soldaki J harfi İtalya Futbol Federasyon logosunun yarısı şeklinde tasarlanmış. İtalya'da sezonu şampiyon bitiren takımlar o logoyu kullanır 1 sezon boyunca fark ettiyseniz. İtalya futbolu deyince akla 3 takım gelir. Juventus, Milan, Inter. Juventus taraftarına göre şike nedeniyle silinen 2 şampiyonlukları sayıldığında 34 şampiyonlukları var. Diğer 2 büyükten Milan'ın 18, Inter'in 16 onlara göre. Yani ikisinin toplamı Juventus'un şampiyonluğu ediyor. Juventus da diyor ki bu sene itibariyle Milan ve Inter logonun sağ yarısıysa biz tek başımıza sol yarısıyız. Ama bu sene de şampiyon oluyoruz ve yarıdan da fazlasına taşıyoruz. Yani logonun sol yarısı kopup sağ yarısının arkasına geçiyor Juventus'u simgeleyen J harfi olarak. İşte o noktada da cinsel dürtüler çağrıştırarak J harfini yatar pozisyona getirmişler. Hani erkeğin uzanıp, kadına arkadan sarılarak cima ettiği pozisyonu tasarlamışlar.
Yani bir nevi Juventus artık diğerleriyle rekabet etmiyor, cima ediyor demek istemişler. Bana göre![]()