Juventus FC Takip Başlığı

Di Maria bayagı sağlam hamle olur. Tabi bi 90'ı gözden cıkamalılar. Higuan'dan asagı vermez bence Psg.

Gianluigi Buffon: Şampiyonlar ligini kazanmak için 1 senem daha var. 2018'de futbolu bırakacam.

Ona pek fazla birsey yapabilecegini zannetmiyorum, Casemiro cok sert vurdu ve rakibe carpip falso alinca Buffon yetisemedi.
Evet onunda etkisi var ama tekrarını izleyince ağar kaldığı görülüyor, üç beş sene önce ki buffon çıkarırdı, yada o buffonun çıkarma ihtimali daha yükseldi diye düşünüyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez

Evet onunda etkisi var ama tekrarını izleyince ağar kaldığı görülüyor, üç beş sene önce ki buffon çıkarırdı, yada o buffonun çıkarma ihtimali daha yükseldi diye düşünüyorum

Bu Ateş üfleyerek sönmez
Elbette Muslera kadar kedi refleksi yok olaya oyle bakinca dedigin olabilir, bilemicem tabiki bunlar sadece bizim tahminlerimiz. Ama normal adam 39 yasinda. :)

Lan adam boşta Nasriye verceğin parayı Alvese ver gözler Eboueden sonra sağbek görsün...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

Lan adam boşta Nasriye verceğin parayı Alvese ver gözler Eboueden sonra sağbek görsün...

Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk

İngiltere'ye gitmek için Juventus'tan ayrıldı, City veya Chelsea'ye gidecek. Boşta diil yani, bunlardan biriyle anlaşıp sözleşmesini iptal etti.

Son düzenleme:
Juventus CEO'su Beppe Marotta, Dani Alves'in sözleşmesinin karşılıklı olarak feshedilerek kulüpten ayrılacağını doğruladı.

Beppe Marotta: Dani Alves yeni bir deneyim yaşamak istiyor. Karşılıklı anlaşmayla sözleşmesini feshedeceğiz. Kendisine başarılar diliyoruz.

Juventus, Arsenal'den Szczesny'i 12.3 milyon Euro karşılığında transfer etti.

DFGeVVvVYAEqnzQ.jpg

logo Dursun Özbek işine benziyor.

Juventus'un yeni 10 numarası Paulo Dybala!

DG4LzIWXsAAKfDr.jpg

21 numaranin ayri bir havasi vardi Dybala da bence.

Geri
Üst Alt