Ramiz Emir
Cezalı
- 24 Nisan 2017
- 1.987
- 0
- 336
Di Maria bayagı sağlam hamle olur. Tabi bi 90'ı gözden cıkamalılar. Higuan'dan asagı vermez bence Psg.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ikinci golde gerçekten yaşının etkisi net görüldüGianluigi Buffon: Şampiyonlar ligini kazanmak için 1 senem daha var. 2018'de futbolu bırakacam.
Ona pek fazla birsey yapabilecegini zannetmiyorum, Casemiro cok sert vurdu ve rakibe carpip falso alinca Buffon yetisemedi.ikinci golde gerçekten yaşının etkisi net görüldü
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Evet onunda etkisi var ama tekrarını izleyince ağar kaldığı görülüyor, üç beş sene önce ki buffon çıkarırdı, yada o buffonun çıkarma ihtimali daha yükseldi diye düşünüyorumOna pek fazla birsey yapabilecegini zannetmiyorum, Casemiro cok sert vurdu ve rakibe carpip falso alinca Buffon yetisemedi.
Elbette Muslera kadar kedi refleksi yok olaya oyle bakinca dedigin olabilir, bilemicem tabiki bunlar sadece bizim tahminlerimiz. Ama normal adam 39 yasinda.Evet onunda etkisi var ama tekrarını izleyince ağar kaldığı görülüyor, üç beş sene önce ki buffon çıkarırdı, yada o buffonun çıkarma ihtimali daha yükseldi diye düşünüyorum
Bu Ateş üfleyerek sönmez
Lan adam boşta Nasriye verceğin parayı Alvese ver gözler Eboueden sonra sağbek görsün...
Gesendet von meinem SM-G920F mit Tapatalk