Juventus, Gleison Bremer Transferini Bitirdi

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1658243518594.png

Torino, Juventus'un Gleison Bremer için yaptığı 40+7 milyon euroluk teklifi kabul etti.

Internazionale ile çekişmeden sonra Torino tarafından kabul edilen € 40 milyon garantili ücret artı bonuslar için anlaşma yapıldı.

25 yaşındaki Brezilyalı stoper Bremer için maaş teklifi: 4 milyon euro + 1 milyon euro ikramiye.

@SkySport

Ulan millet brezilyali stoperini sattığı paraya bak birde bizim sattığımız paraya bak.
Coğrafya yine kader olarak karşımıza çıktı.

de ligt'ı 80'e satıp italya liginin geçen seneki en iyi stoperini yarı fiyatına almak akıllıca. Juve 3-4 senedir kötü transfer yapıyordu ama bu sene iyi işler yapıyor
Juventus'un kadrosunu hiç bir şekilde yeterli görmüyorum. Eski kadroları çok çok daha iyidi. Allegri'nin şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar sanırım.

Juventus'un kadrosunu hiç bir şekilde yeterli görmüyorum. Eski kadroları çok çok daha iyidi. Allegri'nin şapkadan tavşan çıkarmasını bekliyorlar sanırım.

eski derken 6-7 yıl önceden bahsediyorsun heralde. Bence 3-4 senedir berbat hamleler yaptılar. Haliyle italya'daki dominasyonları da bitti

bu sene di maria ve pogba'yı bedava kaptılar. Bremer iyi oyuncu. 2-3 tane nokta hamle gelirse italya'nın yine en iyi kadrosu olacaklar

bunlara baktıkça marcao gibi bi adamı 12 milyona sattığımız aklıma geliyor ve yönetime saydırıyorum. uzun yıllardır rezalet yönetiliyoruz

Locatelli-Pogba
Chiesa-Vlahovic-Di Maria

Kötü denemez açıkçası.

Geri
Üst Alt