Juventus, Paul Pogba'nın Sözleşmesinin Karşılıklı Olarak Feshedildiğini Açıkladı

Şu halinden %15 daha iyi olsa zaten rüyanda göremezsin bu adamı.Osimhen gelince dehşet şımardı bizim taraftar rodri falan sırada bekliyor sanıyorlar.Bize gelmesin ok da fb,bjk falan da almasın yani az biraz akıllandıysa top oynamaya karar verirse büyük bela.Aklini sadece %50 kullansaydı tarihin gelmiş geçmiş en iyi orta sahasıydi hem de tartismasiz
:crushed:

Şu halinden %15 daha iyi olsa zaten rüyanda göremezsin bu adamı.Osimhen gelince dehşet şımardı bizim taraftar rodri falan sırada bekliyor sanıyorlar.Bize gelmesin ok da fb,bjk falan da almasın yani az biraz akıllandıysa top oynamaya karar verirse büyük bela.Aklini sadece %50 kullansaydı tarihin gelmiş geçmiş en iyi orta sahasıydi hem de tartismasiz
Zidane ın çeyreği olamazdı.

ya katar kafası fiziken bitik adamları doldurmaya çalışıyorsunuz hala valla akıllanmazlar. Osimhen Davinson Boey gibi fiziken canavar topçular bulacaksın. 23-28 yaş arasını geçmeyecek UCL-AL seviye topçu dediğin.

Çok gizli bir operasyondu, ho.

yakınımızdan geçmesin , teşekkürler.

Speed ile twitch youtube takılsın.

Bir kaç youtube videosunu izledim herif külük gibi bir herif olmuş.

Beyni isterse messi olsun o fiziksel ağırlık ile hiç birsey yapamaz

Sönmüş lastiklerle işimiz olmaz

Araplar bile bu kadar vizyonsuz değil

İsimli adam istemiyoruz gerek yok bize gerçekten mücadele edebilecek karakterli oyuncular lazım.

Maç başına ücret kazanmaya geliyorsa ok

Dopingden dolayı futboldan men edilen, speed ile şaklabanlık videosu çeken adamı isteyecek kadar ne yaşadınız.

Oynadığı dönemde de yaşadığı sakatlıklar başka bir sorundu.

Kendisi diyordu en son ben bittim futbolla işim olmaz diye. Tuttuğunuz takımın büyüklüğünü hissedin biraz yav. Bize gelmesi için üstüne servet ödemeli.

Dopingden dolayı futboldan men edilen, speed ile şaklabanlık videosu çeken adamı isteyecek kadar ne yaşadınız.

Oynadığı dönemde de yaşadığı sakatlıklar başka bir sorundu.

Kendisi diyordu en son ben bittim futbolla işim olmaz diye. Tuttuğunuz takımın büyüklüğünü hissedin biraz yav. Bize gelmesi için üstüne servet ödemeli.
forumda okuduğum en iyi cümlelerden ilk üçe girer Cengizim.

ispanya yada arabistan 2 yolcusu, kesin bilgi yayalım lütfen

Geri
Üst Alt