K. Aktürkoğlu: "Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar"

Gitmesi kendisi adına doğru karar
Son zamanlarda ne yapsa olmamaya, ne kadar çırpınsa da daha önce çok kolay yaptığı şeyleri yapamamaya başlamıştı. Bir yıl daha böyle gitse kariyeri adına kötü olabilirdi.
Tebdil-i mekan olayı gibi. Bazen bir sarmalın içine girdiğini hissetmeye başlıyorsan hemen oradan çıkıp kaçmak en doğrusudur. Hayırlısı olsun Kerem için.

Gideceğini sanmıyorum bu 1. Ayrıca çok çok kötü maçları oldu haksızlık yapılıyor olabilir ama o kadar da yapılmıyor.

Kerem iyisin hoşsun da kardeşim şu sosyal medyayı çok kafaya takıyorsun. Sokak öyle değil insanlar senin form düşüklüğüne rağmen destek oluyor. İlla ki homurdanma olur bunlar dert edilmez profesyonel futbolcusun sen. Ha ben küstüm illa gideceğim diyorsan yapacak birşey yok yolun açık olsun.

Frankfurt gibi bir takıma gitse kendisini geliştirir; dünya görüşü, hayata bakışı falan da olumlu anlamda çok değişir.

Futbolcular insan, yarış atı değil. Gitmek istedi mi o oyuncuyu göndermek zorunda kalıyorsun. Yolu açık olsun. Ama önemli bir oyuncumuz, değerini vermeleri gerekir.

Türkiye de daha başaracağı bir şey kalmadı bireysel gelişimi için gidip bir görmesi lazım avrupayı ama herhalde suudlara gidecek.

hedefi varsa bu hedef avrupa olmalı rezil arap takımlarına gidipte bu yaşta kendisini kücük düşürmemeli

Geri
Üst Alt