Emrah Dinç
Sarı Üye
- 11 Ocak 2018
- 368
- 205
- 288
Umarım gider, katkı verdi iyi kötü emekleri için teşekkür ederiz ama top ve çevre kontrolü ile bir daha Galatasaray seviyesinde takımda oynayamaz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
umarım arabistandır aslında - iyi para kazandırması en muhtemel yer.Real Arabistan
oralara gitmez.Keremi havada kaparlar cok tehlikeli bir durum.
Ozellikle fener ve bjk tetikte bekliyor
Emre ile Keremi ayni kefeye koymam dostummoralara gitmez.
anca yurtdışına çıkıp çok mutsuz olacak - sonra Emre B modeli paraya gelir.
bjk ya da fenere gitme yolu ona benzemekten geçiyor ama . benzemezse türkiyede gs hariç gitmez bir yereEmre ile Keremi ayni kefeye koymam dostumm
Zaten döndüğünde bize değilde başka yere gitme potansiyeli varsa, bize dönmesin.Yurtdışına giderse ok ama sözleşmesine Türkiye'ye döndüğünde öncelik hakkı Galatasaray'ın şartı koymak lazım.
Bence gittigi takimda 1+1 opsiyonlu sözlesme imzalamalı en azindan geri donebilir.bjk ya da fenere gitme yolu ona benzemekten geçiyor ama . benzemezse türkiyede gs hariç gitmez bir yere
Dünyanın en büyük müslüman takimina gidiyor tebriklerReal Arabistan
aynen katılıyorum . şampiyon oldğun maçtan sonra kırıldım ettim demezsin.Fazla nazlı. Şikayetini 1 kere söylersin herkes de saygı duyar anlarız da bu süreci sakız gibi uzatması kendi aleyhine.
Fazla nazlı. Şikayetini 1 kere söylersin herkes de saygı duyar anlarız da bu süreci sakız gibi uzatması kendi aleyhine.