K. Aktürkoğlu: "Çok duygusal anlar yaşadım ben de, umarım Galatasaray her sezon şampiyonluklar yaşar"

Umarım gider, katkı verdi iyi kötü emekleri için teşekkür ederiz ama top ve çevre kontrolü ile bir daha Galatasaray seviyesinde takımda oynayamaz.

İnşallah gidersin Kerem.. Belhanda'dan sonra karşıma sen çıktın maçları izlemekten soğuttun çoğu kez.. Galatasaray taraftarının yıldızı seninle barışmaz bu saatten sonra.. En iyisi gitmen..

Yurtdışına giderse ok ama sözleşmesine Türkiye'ye döndüğünde öncelik hakkı Galatasaray'ın şartı koymak lazım.

Bence bu kadar sitem etmesine atarlanmasına gerek yok/yoktu.Okan hoca ile arasının kötü olduğu belli ama çözülemeyecek işler değil.Bir sürü transfer haberi çıkıyor kendisi hakkında bence bir gitsin görsün para kazandırsın ama buradaki ilgiyi sevgiyi alakayı şahsı adına hiçbir yerde göreceğine ihtimal vermiyorum.Tamam gerçekten çok faydası oldu ama biraz daha hatalarının üzerine giderek çok daha iyi olabilir."Özellikle özgüven sonrası oluşan savruk gol vuruş denemeleri."Sinirle ,laf sokmakla bu işler olmaz.Umarım y.dışında da başarıı olur ve bizi gururlandırır.Yolu açık olsun o vakit.

güle güle muhammed kardesim benim

Fazla nazlı. Şikayetini 1 kere söylersin herkes de saygı duyar anlarız da bu süreci sakız gibi uzatması kendi aleyhine.

Basaksehir’de yasadigi sıkıntılardan dolayı mağdur psikolojisinde.

50 kere söyledik, zor olanı yapıyosun, kolayı yapamıyosun.

Bu kadar yüksek kalitede bir kadroda ilk 11 olmak istiyosan, yapman gereken belli:

1. Sabahtan akşama top kontrolü çalışacaksın.
2. Kısa paslarını düzelteceksin.
3. Zor ama, top saklamayı öğreneceksin, örnek Arda Turan, Hagi.
4. Son vuruşlarını iyileştireceksin.

İlk 2si gayet yapılabilir şeyler, onları düzeltsen 40-50 milyon Euroluk oyuncu olursun.

Kendinle ve herkesle kavga etmeyi bırak, BAY’ı örnek al, çok çalış, eksiklerini düzelt.

Gerçekten Galatasaraylı isen, bunları yaparsın. Haydi aslanım!

Top 100 sporcu ile gerisini ayiran sey yetenek degil dusunsel dayaniklilik ve stres kaldirma gucudur ki bu surekliligi getirir. Yoksa Queresma veya 90larin gasgoine, messiden yeteneksiz degildi. Kimi gece hayati ile yok olur bu aslinda mevcut stresi kaldiramaktir, kimi de surekli bana haksizlik yapiliyor diyerek gene ayni sebepten kurbani oynamayi secer. Bu kolayidir. Guclu irade, dusunce bunlara girmez, surekliligine formuna bakar.

Geri
Üst Alt