GSC Haber Kaan Ayhan: "Bana ve takım arkadaşlarıma yapılan eleştirilere kulak verip daha güçlü bir takım olacağız"

yahu adam tempo gereken, hayatında as mevkisi olmamış pozisyonda 1 yıldır sakat olarak oynuyor.
Oynamasın artık diyoruz işte. Fiziki yeterliliği olmayan adamı sürekli oynatmak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Kaan bu haliyle bir avrupa takımına transfer olsa 1 dakika bile oynatmazlar fiziki yeterlilik seviyesine gelene kadar. Takımı iyice arabistan takımına çevirdiler, ne düzgün kondisyon ne çeviklik hiç birşey kalmadı bazı topçularda ve çıkıp ilk 11 oynuyorlar. Sassuolo kaan'ın böyle salmasına izin vermez biz veriyoruz

ben olsam hocam senin yüzünden derdim.

Kadro dışı bıraksın yat paranı al. Sergio oliveira dan ne eksiğin var.

Oynamasın artık diyoruz işte. Fiziki yeterliliği olmayan adamı sürekli oynatmak nasıl bir akıl tutulmasıdır. Kaan bu haliyle bir avrupa takımına transfer olsa 1 dakika bike oynatmazlar fiziki yeterlilşk sevşyesine gelene kadar. Takımı iyici arabistan takımına çevirdiler, ne düzgün kondisyon ne çeviklik hiç birşey kalmadı bazı topçularda ve çıkıp ilk 11 oynuyorlar
Boey sonrası oynaması tamamen DÖ yazar bonservis parası vermeyeceğim deyip örye eşeğini getirmek zorunda bırakarak. bu sene Jelert e kim onay verdi aldıysa ona

Boey sonrası oynaması tamamen DÖ yazar bonservis parası vermeyeceğim deyip örye eşeğini getirmek zorunda bırakarak. bu sene Jelert e kim onay verdi aldıysa ona
Doğru kaan asla bek olamaz ama Kaan ilkyılında sol bekte trabzon maçında show yapmıştı. Şuan bırak beki stoper ve ortasahada bile rezalet oynayacak hale geldi. Arabistan takımı gibi yönetiliyoruz fizik kondisyon konusunda. Geldiği ilk sezon icardi torreira uçuyordu geldikleri hale bak. Sara'ya da aynısı olacak.

Doğru kaan asla bek olamaz ama Kaan ilkyılında sol bekte trabzon maçında show yapmıştı. Şuan bırak beki stoper ve ortasahada bile rezalet oynayacak hale geldi. Arabistan takımı gibi yönetiliyoruz fizik kondisyon konusunda. Geldiği ilk sezon icardi torreira uçuyordu geldikleri hale bak. Sara'ya da aynısı olacak.
kaan ın sorunu kondisyondan ziyade sakatlığı gibi

terket bu takımı

hala acıklama yapıyorsun

Kulağını açsaydın ayni kırmızıyı görmezdin
Verse de vermese de görecekti, suç onun değil; o pozisyonda oynatan hocada. Kaan o pozisyon topçusu değil, çünkü çok ağır. Devre arası dua ettim, inşallah Kaan’la 2. Yarıya başlamayız, yoksa kırmızıyı yer diye.. Okan aynı hatayı tekrarlayıp duruyor sanki sonuç farklı olacak gibi, yine tekrarladı ve çocuk kırmızıyı yedi..

kaan ın sorunu kondisyondan ziyade sakatlığı gibi
Ne olduğunu bilmiyorum ama arda turan a.madride gittiğinde kilonu vermeden oynayamazsın, zaha lyona gidince hazır değil diyen düzene geçmeden gerçek avrupa takımı olamayız. Bir türlü çözemedik bu sorunu. Bu şekilde avrupada başarı gelmez. İcardi'yi torreira'yı kaan'ı ... fiziksel olarak fit ve formda tutmak bunu disiplinli şekilde dayatmak zorundayız

Verse de vermese de görecekti, suç onun değil; o pozisyonda oynatan hocada. Kaan o pozisyon topçusu değil, çünkü çok ağır. Devre arası dua ettim, inşallah Kaan’la 2. Yarıya başlamayız, yoksa kırmızıyı yer diye.. Okan aynı hatayı tekrarlayıp duruyor sanki sonuç farklı olacak gibi, yine tekrarladı ve çocuk kırmızıyı yedi..
Ya ama insanda biraz akıl olur ya adam geçsin gitsin varsın yiyelim üçüncüyü o dakikada kırmızı görülmez

okan buruk mu dedi

git gecen sene yaptıgın hareketi yap kırmızı gör diye

adam ortada tehlikeli pozisyon yokken takımı yakıyor

Ya ama insanda biraz akıl olur ya adam geçsin gitsin varsın yiyelim üçüncüyü o dakikada kırmızı görülmez
İşte sıkıntı beyin ile vücudun uyum içinde olmaması.. beyin müdahale etmek istedi ancak bele hükmedemedi ve kaçınılmaz son kırmızı.. hoca oyuncusunu tanımalı ve bunu görmeliydi.. gayri ihtiyari beyin ayağa komut verdi, bel dönemeyince ayak geç kaldı. Sarı kartı vardı ve her izleyici Kaan çıkartılmazsa kırmızı göreceğini biliyordu

Okan Buruk ne yapip edip turu gecsin, gecemezse kovulmali.

Okan Buruk ne yapip edip turu gecsin, gecemezse kovulmali.
Okan dün kovulmalıydı hatta mümkünse yönetimle el ele kulübü terketmeleri lazım. Umarım turu geçicem diye 2. maçta saçma sapan takımı yormaz yoksa hafta sonu tam çöküş yaşarız.

tam-tamam.gif

Geri
Üst Alt