Gökhan Gel
Ulubatlı Souness
- 22 Şubat 2017
- 31.901
- 28.132
- 1.933
ho
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kaan tabi ki İtalya- Almanya gibi yerlerde oynadı ve yetişti. Özellikle pozisyon almada Emin'den falan doğal olarak çok daha iyidir ama bize geleceği kazandırmaz o yüzden gereksiz geliyor bana ha mesela adı geçen Gravillon'dan daha iyidir diye düşünüyorum.Bence 1 isim eklenmeliydi stoper rotasyonuna. Sadece Emin'le riskli olurdu. Yerli olması da iyi. Umarım uyum sağlar takıma sağlayamazsa Emin oynar zaten.
Abdulkerime de çöp diyorlardı. Bırak böyle devam etsinlerYemin ederim haberi gördüm aklıma direkt burası geldi dedim yine burada istemeyenler doludur diye maalesef şaşırtmadınız...
Buradaki her şeye çöp çeken insanları görünce zaten rahatlıyorum. İyi bir oyuncu aldığımızı ve doğru hamle yaptığımıza emin oluyorum.Abdulkerime de çöp diyorlardı. Bırak böyle devam etsinler
Gelmek istemiyor o menajeri reddettigini acikladi.Mert müldür'ü alsaydık keşke. Kaan çok yanlış hamle. Emin ve metehan'a daha çok şans verilmeli.
Su daha pahalı.600 bin € kazanacakmış.
Sezonluk mu yoksa yarım sezon için mi? Türk olduğu için TL olarak sözleşme imzalanacaktır zaten. Senelik olacağına pek ihtimal vermiyorum ama senelik bu paraysa çok çok iyi.600 bin € kazanacakmış.