Kaan Ayhan, Galatasaray'da İddiası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence 1 isim eklenmeliydi stoper rotasyonuna. Sadece Emin'le riskli olurdu. Yerli olması da iyi. Umarım uyum sağlar takıma sağlayamazsa Emin oynar zaten.
Kaan tabi ki İtalya- Almanya gibi yerlerde oynadı ve yetişti. Özellikle pozisyon almada Emin'den falan doğal olarak çok daha iyidir ama bize geleceği kazandırmaz o yüzden gereksiz geliyor bana ha mesela adı geçen Gravillon'dan daha iyidir diye düşünüyorum.

Yemin ederim haberi gördüm aklıma direkt burası geldi dedim yine burada istemeyenler doludur diye maalesef şaşırtmadınız...

Hic bir zaman tercih ettigim bir stoper degil ama geldiyse hayirli olsun demek düser insallah kimseyi utandirmaz

Tek olumlu gördüğüm pozisyon bilgisi ve oyun kurma özelligi onun dışında çok beğendiğim bir oyuncu değil mert Muldur gelirse o zaman çok sevinirim

Mert müldür'ü alsaydık keşke. Kaan çok yanlış hamle. Emin ve metehan'a daha çok şans verilmeli.

begenmeyenlere cvp: ben bayiliyorum! mükemmel ayagi tertemiz zeki golcü stoper üstelik tam bir joker 5senedir gelsin diye direttim sonunda kavustuk!

emin iyi oynadı ok ama ts bjk fb gibi zorluk seviyesi daha yüksek olan maçlarda emin olmaz.

açın bu sezon kpaşa, antep, alanya maçlarına bakın. her maç gol yediren hatası var.

her transfer as kadroya olmaz. kaan kemik rotasyondan biri olup bol bol süre alır. 2 stoperinde ilk alternatifi.

Yerli de iyi bir opsiyon bu garabet kalkmayacaksa iyi bir hamle. Mert ile paket yaparsak dahada güzel olur.

Yıllardır çok abartılıyorda iyi oynadığını hiç görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt