Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.651
- 6.673
- 718
Fatih hocayı her zaman desteklemiş biri olarak yazıyorum, bu sene bir sistem oturtup şampiyon olamazsak kalamaz artık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onlar yine doner sen bosa kurek cekiyosun. GGel gitleri coktur.Geçen 3 senedir bir avuç kişi diyordu ft le olmaz diye çok linçlendik şimdi forum istemiyor artık burak sözleşmede imzaladı cukkalı bakalım ne olacak canavarı büyüttünüz daha Gs adasını Florya yı sattırmazsa şaşırmayın borcu 2 katı yapıp
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Galatasarayın artık terimin egosu altında ezilmesi kabul edilemez. Siz hala terime 1 yıl vermekten bahsediyorsunuz. Şaka mı bu?Fatih hocayı her zaman desteklemiş biri olarak yazıyorum, bu sene bir sistem oturtup şampiyon olamazsak kalamaz artık.
Çok şükür 4 yıldır söylüyorum ama adam 3 yıl daha istiyor. Demek oluyor ki terim > GalatasarayGeçen 3 senedir bir avuç kişi diyordu ft le olmaz diye çok linçlendik şimdi forum istemiyor artık burak sözleşmede imzaladı cukkalı bakalım ne olacak canavarı büyüttünüz daha Gs adasını Florya yı sattırmazsa şaşırmayın borcu 2 katı yapıp
MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Desteklemeyen biri için bu seneyi de vermek istememesi normal ama benim gibi hocanın arkasında durmuş kişiler için bu sene son diye düşünüyorum ondan öyle yazdım.Galatasarayın artık terimin egosu altında ezilmesi kabul edilemez. Siz hala terime 1 yıl vermekten bahsediyorsunuz. Şaka mı bu?
Hocanın 4 yıldır desteklenecek neyini gördünüz peki. Yani bizmi birşey kaçırdık da arkasında durmuyoruzDesteklemeyen biri için bu seneyi de vermek istememesi normal ama benim gibi hocanın arkasında durmuş kişiler için bu sene son diye düşünüyorum ondan öyle yazdım.
Öyle bir olay yok herkes gayet demokratik bir şekilde düşüncesini yansıtıyor herkes şikayetçi bu ortamdan, üye görüşlerinin kilitlendiğini görmedim benBaşlık birazdan kapatılır ve terim olmasa şampiyonluk mu alırdık diye gelirler
2 Kere şampiyon olmamız mesela pandemi girmese muhtemelen 3 olacaktık yani genel anlamda başarılı ama avrupa arenasında vasata alışmamak için bir hamle yapmamız lazım artık mesele bu.Hocanın 4 yıldır desteklenecek neyini gördünüz peki. Yani bizmi birşey kaçırdık da arkasında durmuyoruz
Değil mi yani hükümet gitse sorunlar biter mi
Doğrusun üstat
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Şu giyim bile uygunsuz
Fatih hocayı her zaman desteklemiş biri olarak yazıyorum, bu sene bir sistem oturtup şampiyon olamazsak kalamaz artık.