Kaç Sezon Daha FT'ye Feda Edilecek?

Fatih hocayı her zaman desteklemiş biri olarak yazıyorum, bu sene bir sistem oturtup şampiyon olamazsak kalamaz artık.

Başlık birazdan kapatılır ve terim olmasa şampiyonluk mu alırdık diye gelirler

Geçen 3 senedir bir avuç kişi diyordu ft le olmaz diye çok linçlendik şimdi forum istemiyor artık burak sözleşmede imzaladı cukkalı bakalım ne olacak canavarı büyüttünüz daha Gs adasını Florya yı sattırmazsa şaşırmayın borcu 2 katı yapıp

MI 8 Lite cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Çok şükür 4 yıldır söylüyorum ama adam 3 yıl daha istiyor. Demek oluyor ki terim > Galatasaray

Galatasarayın artık terimin egosu altında ezilmesi kabul edilemez. Siz hala terime 1 yıl vermekten bahsediyorsunuz. Şaka mı bu?
Desteklemeyen biri için bu seneyi de vermek istememesi normal ama benim gibi hocanın arkasında durmuş kişiler için bu sene son diye düşünüyorum ondan öyle yazdım.

Desteklemeyen biri için bu seneyi de vermek istememesi normal ama benim gibi hocanın arkasında durmuş kişiler için bu sene son diye düşünüyorum ondan öyle yazdım.
Hocanın 4 yıldır desteklenecek neyini gördünüz peki. Yani bizmi birşey kaçırdık da arkasında durmuyoruz

Taraftarin icinde medyada klupte bu kadar parali askerleri yalayacilari varken hic birsey olmaz kendi istifa eder gider aglayip zirlayip geri getirirler

Başlık birazdan kapatılır ve terim olmasa şampiyonluk mu alırdık diye gelirler
Öyle bir olay yok herkes gayet demokratik bir şekilde düşüncesini yansıtıyor herkes şikayetçi bu ortamdan, üye görüşlerinin kilitlendiğini görmedim ben

Hocanın 4 yıldır desteklenecek neyini gördünüz peki. Yani bizmi birşey kaçırdık da arkasında durmuyoruz
2 Kere şampiyon olmamız mesela pandemi girmese muhtemelen 3 olacaktık yani genel anlamda başarılı ama avrupa arenasında vasata alışmamak için bir hamle yapmamız lazım artık mesele bu.

Değil mi yani hükümet gitse sorunlar biter mi
Doğrusun üstat

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

200.gif

Yani beklenti ne, o açıdan bakmak lazım. 7 sene birinin arkasında durulacaksa, ortada planlı, programlı bir futbol yapısı olmalı. Kusura bakmayın ama bu yönde hiçbir taktik, program yada değişiklik olmadı ve olacakmış gibi de gözükmüyor. Hoca değişir diye umduk, yanına futbolu bilen birilerini koyacak diyoruz ama yok. O yüzden en hayırlısı hocanın bu seneyi tamamlayıp emekliliğe ayrılması olur. Bu kadar sabır gösterilecekse en azından bir proje yaratsın, kendisi de yardımcı olsun bu geçiş dönemine. Umarım makas açıldı söylemlerine dayanarak 3 sene daha kalabileceğini düşünmüyordur, artık umarım birşeylerin arkasına sığınma olayını bırakır ve gerekeni yapar.

Derhal kovulmali. Bunun oynattigi topu guardiola oynatsa Galatasarayda kovarlar ama bu kisiyi kovamiyorlar enteresan bi durum

Hep bütçe, yönetim beceriksizliği filan bahane ediliyor da mesela Alanyaspor' a ne diyeceğiz? Adamlar kaç yıldır ligin en sistemli, baskın ve göze hoş gelen futbolunu oynuyorlar. Hele geçen yıl, çok değil iki adet daha kaliteli oyuncuları olsa söke söke alırlardı şampiyonluğu; baktılar olmayacak, Bakasetas' ı sattılar sonra filan...

Birkaç sorum olacak;

1. AS, bizden daha büyük bütçeler mi harcayabiliyor?,

2. AS TD lerinin talep ettiği futbolcuları, FT bizim yönetimlerden istese alınamazlar mıydı?,

3. AS' un transfer ettiği Salih-Efecan-Bakasetas-Caulker-Tzavellas-Berkan gibi, saymaya gerek yok aslında, bilumum futbolcular bir şekilde Galatasarayımıza transfer edilmiş olsalardı, bizim kalabalık(?!) teknik ekip nasıl bir verim alabilirdi bu adamlardan?..

Küçük takım filan demeyin boşuna, ligin gerçek büyük takım gibi oynayanı onlardı ve büyük takım olmanın avantajlarını saymayalım şimdi...

Suçlu net Fatih Terim diyemem ama şu var ki Burak Elmas, Fatih Terim'i gönderebilecek biri değil. Böyle devam ederse Terim istifa edecek biri mi ona bakacağız. O yüzden üç sene kalmaz diyenler hayal görmesin. Terim kabullenmediği sürece bir yere gitmez.

Fatih hocayı her zaman desteklemiş biri olarak yazıyorum, bu sene bir sistem oturtup şampiyon olamazsak kalamaz artık.

Rahat kalir. Kendiliginden hayatta birakmaz bence. Yine sampiyon olamazsak, beni eskisinden daha hirsliyim, ve sampiyon olmadan birakmam gibi aciklama yapar.

Baskanda bence onu kovmaya yürek olmaz. Hoca adamin idoluymus gibi bir hava seziyorum ben

Geri
Üst Alt