Kaç Yılından beri Galatasaraylısınız?

Cevap: Kaç Yılından beri Galatasaraylısınız?

ilk macima 92 or 93'te gitmisim pederin dedigine gore heralde o zamandan beri

tahminen 5-6 yaşlarında

9-10 yaşlarında futboldan anlamazken, amcam bana Vefa diye bir takımı 20-0 yendik dedi bu sözlerden çok etkilenmiştim o yıllardan beri tutarım. Birde ben Galatasaray ı tutmaya başladıktan sonra 11 lig,1 Uefa,1 Süper kupa şampiyonluklarına şahit oldum diğer kupaların sayısını hatırlamıyorum bile 1989 yılında Avrupa maçlarını izlemek için 3-4 km yol yürürdüm sırf arkadaşlarla izlemek için.

94 yilinda galatasaray barcelona macinda galatasarayla tanistim aglamistim o mac kaleci busquetsi iceri sokmustu arif helal be kocum

Hayatımın ilk yarışına çıktığımdan beri. ( Bkz.2000 sperm arasından tek kazanan :D )

7-8 yaslarinda iken Galatasaray'a sempatim vardi sanirim renkleri cezbetti beni ama ne zaman Prekazi Monaco'ya o golu atti o zamandan beri fanatik Galatasaray'liyim.. :D

kendimi bildim bileli Galatasaraylıyım.

Babam Galatasarayli oldugundan benide ufakliktan beri galatasaray askini asiladi

4-5 Yaslarinda Avusturyada Galatasarayimizin hazirlik maclarini izledigimi hatirliyorum ve hatta baska bir cocuk bayrak sallarken gözüme gelmisti az kalsin gözümü cikariyordu

Birde bir olay olmustu hatirlamadigim ( belkide ben yapmistim ) babam cok önemli bir maca bakamamisti ve cok kizmisti ( yanlis hatirlamiyorsam bir real madrid maciydi ama hangisi hatirlamiyorum )

ve 6-7 yasindan itibaren her galatasaray macina babamla izlemeye giderdim gol attigimizda taklalar acardim. ve o 6 yasinda halimle bile galtasarayimizin ilk 11ini ve yedeklerini bilirdim.

galatasaray aski o kadar sarmistiki babam maca gelme sigara iciliyor burda derdi ama ben giderdim. Ve Sonunda O sigaralar yüzünden Cigerimde Bir hastalik baslamisti ( almancasi Lungenentzündung - türkcesini bilmiyorum ) ve hastenelik olmustum.

Burda benim cocukluk ve galatasraylilik hikayem

NE MUTLU GALATSARAYLIYIM DIYENE

Hatırladığım kadarıyla 6-7 yaşlarından beri Galatasaraylıyım. Abim sayesinde Galatasaraylı olmuştum ama şimdi ondan daha fanatik biri oldum :)

Doğduğumdan beri Galatasaray dışında hiçbir türk takımına sempati duymadım.

babam bile hatirlmaiyor benim hatirlamam beklenemez

ezelden dyelim

1996 yılıdan beri Galatasaraylıyım ulen. Ondan önce ManU'luydum.

Buradan beri

[video=youtube;5TZoZW89cnc]https://www.youtube.com/watch?v=5TZoZW89cnc[/video]

Geri
Üst Alt