kadıköy boğası

Testo taylan ile videosuyla tanındı. Engelli olduğu için küçükken akranları tarafından ezilmiş ve travmalarla dolu bir yaşamı varmış. Devamında video patlayınca insanlar ameliyat olsun ve fenerbahçe maçları izlesin diye destek verdi ama olay saçma sapan bir yere gitti. Önce sosyal medya fenomenleri tarafından kullanılmaya başlandı devamında da filmi yapılacak kadar uçuldu. Yardım ayağına ne paralar ceplerine koydular kim bilir. Dünyada da böyle mi bilmiyorum ama son 15 yılda saçma sapan bir yere gittik bu internet yüzünden. Ülkedeki sosyal bozulmayı bu internetin gelişmesine bağlıyorum.

Testo taylan ile videosuyla tanındı. Engelli olduğu için küçükken akranları tarafından ezilmiş ve travmalarla dolu bir yaşamı varmış. Devamında video patlayınca insanlar ameliyat olsun ve fenerbahçe maçları izlesin diye destek verdi ama olay saçma sapan bir yere gitti. Önce sosyal medya fenomenleri tarafından kullanılmaya başlandı devamında da filmi yapılacak kadar uçuldu. Yardım ayağına ne paralar ceplerine koydular kim bilir. Dünyada da böyle mi bilmiyorum ama son 15 yılda saçma sapan bir yere gittik bu internet yüzünden. Ülkedeki sosyal bozulmayı bu internetin gelişmesine bağlıyorum.
Bir insanın özürlü olması eğlence malzemesi olmamalı.
Medyada görünmeden bu çocuğun rehabilitasyonu ile ilgilenseler takdir ederim.

İnsan ırkının ne kadar aşağılık olduğunu tecrübe ettiğimiz çocuk. Yazık ki ne yazık.
Para kazanma adına istismar ediliyor. Bakanlıklar nerede abi buna nasıl göz yumuluyor ya.
Fenomenleri çıkar yarışa girer.
Aptalları çıkar 10 günde senaryo yazıp 1 ayda film çeker.

konuyu güncel tutmak istemiyorum ama ilk defa bir ricam olacak yönetimden. bu konuyu kapatsanız keşke. ne gerek var fenerli sevimsiz birinin bizim forumumuzda ?

Bu başlık kendimize sövdürmek için mi var, o da güzelmiş

Özeleştiri kültürümüz biraz aşırıya kaçmış gibi

Cimbomlu dostlar gorup tepki göstersin, izlemesin, prim vermesin. Kapiş.
Bunu yaparak yayılmasına ve etkileşim almasına katkı oluyor maalesef. Onun dışında GS'li biri zaten herhangi bir şartta prim vermemeli hatta ileri gidiyorum herhangi ben normal bir insanım diyen biri prim vermemeli bu istismara.

Sevimli duruyordu bu keraneci, para için kullanışlı aparata çevirdiler, fenerin popüler kültür ikonu oldu

Evet kültür, evet ikon 😃

Temiz insan olduklarını pek sanmıyorum. Engelli ise bunu kullanarak resmen istismar ediyorlar o zaman.
Engelli birey ailesi olmak zordur ya, oğullarının ilgi görmesi iyi gelmiştir. Fenomen denilen şerefsizler sömürüyor ama olsun, elemanın da mutlu olması iyi olur. Tek sıkıntı, süreç sonunda çocuk boşa dusecek, orada desteklenmesi lazım. Ülkemiz kullanıp atmayı sever

Aklı başında ilgilenen birisi vardır umarım çevresinde. Kuzenimin engelli çocuğu var ve ailenin bütün hayatı çocuk etrafında şekilleniyor. Mustafa ve ailesi zarar almadan çıkar şu anki dönemden umarım.

Ah ulan testo..

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt