Süleyman Yıldız
Ulubatlı Souness
- 26 Aralık 2010
- 35.991
- 4.457
- 1.788
Bu kim ya niye konusu var burda nerede gereksizler var prim yaptiriliyor sosyal medyada
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir insanın özürlü olması eğlence malzemesi olmamalı.Testo taylan ile videosuyla tanındı. Engelli olduğu için küçükken akranları tarafından ezilmiş ve travmalarla dolu bir yaşamı varmış. Devamında video patlayınca insanlar ameliyat olsun ve fenerbahçe maçları izlesin diye destek verdi ama olay saçma sapan bir yere gitti. Önce sosyal medya fenomenleri tarafından kullanılmaya başlandı devamında da filmi yapılacak kadar uçuldu. Yardım ayağına ne paralar ceplerine koydular kim bilir. Dünyada da böyle mi bilmiyorum ama son 15 yılda saçma sapan bir yere gittik bu internet yüzünden. Ülkedeki sosyal bozulmayı bu internetin gelişmesine bağlıyorum.
Cimbomlu dostlar gorup tepki göstersin, izlemesin, prim vermesin. Kapiş.Bu başlık kendimize sövdürmek için mi var, o da güzelmiş
Özeleştiri kültürümüz biraz aşırıya kaçmış gibi
Bunu yaparak yayılmasına ve etkileşim almasına katkı oluyor maalesef. Onun dışında GS'li biri zaten herhangi bir şartta prim vermemeli hatta ileri gidiyorum herhangi ben normal bir insanım diyen biri prim vermemeli bu istismara.Cimbomlu dostlar gorup tepki göstersin, izlemesin, prim vermesin. Kapiş.
Temiz insan olduklarını pek sanmıyorum. Engelli ise bunu kullanarak resmen istismar ediyorlar o zaman.Engelli yaw gitgel kafa hoş görün, ailesi temiz insanlara benziyorlar
Engelli birey ailesi olmak zordur ya, oğullarının ilgi görmesi iyi gelmiştir. Fenomen denilen şerefsizler sömürüyor ama olsun, elemanın da mutlu olması iyi olur. Tek sıkıntı, süreç sonunda çocuk boşa dusecek, orada desteklenmesi lazım. Ülkemiz kullanıp atmayı severTemiz insan olduklarını pek sanmıyorum. Engelli ise bunu kullanarak resmen istismar ediyorlar o zaman.