Aslan Karadağ
Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,
- 9 Temmuz 2011
- 34.691
- 30.885
- 2.533
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adamlar zaten ruh hastasiydi şimdi iyice coktuler ,ben fenerli arkadaslarimla futbol konusmayi bıraktım çünkü cinayet işleyecek konuma geldiler o derece gittilerUlan 5 fenerliyle izledim, tek başıma savaştım onlarla onlarla oynayacam dedim![]()
İlk başta söz alıp gittim, dövüş kavga olmasın tanımadığım iki kişi vardı, adamlar 3 tane yiyince penaltıyı bile eleştirdilerAdamlar zaten ruh hastasiydi şimdi iyice coktuler ,ben fenerli arkadaslarimla futbol konusmayi bıraktım çünkü cinayet işleyecek konuma geldiler o derece gittiler
İnanılmaz sövuyorlar yali bebesine keske aziz seçilseydi diyen çok var hatta mou kazığını soktuğu için koca sövende çok ki çok doğru bitik durumda ve sorunlu bir adamı getirip işleyen takımı bozdularİlk başta söz alıp gittim, dövüş kavga olmasın tanımadığım iki kişi vardı, adamlar 3 tane yiyince penaltıyı bile eleştirdilerAli koçu ben savunma pozisyonunda kaldım, o kadar küfür bilirim, çok daha orijinallerini Ali koca ettiler
![]()