Kadıköy HatıЯası Son Sürüm

Aslan Karadağ

Kuş ölür, sen uçuşu hatırla,

20240921_223851.jpg

20240921_235815.webp

20240921_224047.jpg

Altta şort değilde havlu olması manidar olmuş 😄

Adamlar zaten ruh hastasiydi şimdi iyice coktuler ,ben fenerli arkadaslarimla futbol konusmayi bıraktım çünkü cinayet işleyecek konuma geldiler o derece gittiler
İlk başta söz alıp gittim, dövüş kavga olmasın tanımadığım iki kişi vardı, adamlar 3 tane yiyince penaltıyı bile eleştirdiler😄 Ali koçu ben savunma pozisyonunda kaldım, o kadar küfür bilirim, çok daha orijinallerini Ali koca ettiler😄😄

İlk başta söz alıp gittim, dövüş kavga olmasın tanımadığım iki kişi vardı, adamlar 3 tane yiyince penaltıyı bile eleştirdiler😄 Ali koçu ben savunma pozisyonunda kaldım, o kadar küfür bilirim, çok daha orijinallerini Ali koca ettiler😄😄
İnanılmaz sövuyorlar yali bebesine keske aziz seçilseydi diyen çok var hatta mou kazığını soktuğu için koca sövende çok ki çok doğru bitik durumda ve sorunlu bir adamı getirip işleyen takımı bozdular
2 tane orta seviye arapoyuncuya 34 milyon avro 😄

Son 6 sezonda 4 kez Kadıköy galibiyeti aldık. Hepsinde sonuna kadar hakederek kazandık. Ama bunun önemi çok farklıydı. Biz iki sezon hakkımızla Şampiyon olurken iftira atanlara derslerini verdik. Galatasaray kadro olarakta, oyun olarakta, teknik direktör olarakta en iyisidir. ŞEN OLA CİMBOM ŞEN OLA
FB_IMG_1726997043737.webp

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt