Kadıköy'de 4 Kadının 1 Adamı Linç Etmesi

sebep ne bilmiyorum ama adam belliki karşılık vermek istememiş

istese 4ünü birbirine geçirebilirmiş

hasta toplum olduk iyice burda da arnavutlar böyle sürekli kavga
Irklara indirgemenin ne faydası var bunun. Ekonomisi kötü olan toplumlar şiddete eğilim gösterir, şiddeti destekler.

O kadar ağır saldırıdan sonra eleman dönüp birine vursa bugün Show Tv’de kadına şiddet haberinin baş aktörüydü. Linç kültürüne hayır.

Geçmiş olsun.
Yargısız infaz linç durumu çok kötü. Düşünsene biri bir ortamda sana iftira atıyor ve toplum kendini ifade etmene müsade etmeden seni linç ediyor. Ve bu Türkiye'de son 5 senede inanılmaz arttı. Allaha emanet yaşadığımızı söyleyebilirim.
Cezaevinde askerlik yaptım. 16 yaşında bir erkek çocuğu iftira yüzünden 5 yıl(21 yaşında) içeride yatıp, anca suçsuzluğunu ispatlayıp çıkabilmişti.

Irklara indirgemenin ne faydası var bunun. Ekonomisi kötü olan toplumlar şiddete eğilim gösterir, şiddeti destekler.

ırka indirmedim toplumsal bir durumu ifade ettim

yoksa ırki olarak arnavutlar şiddet meyillisi demem herhalde

italyadaki arnavut topluluğu kavgaya meyilli sebebini bilmiyorum gelir olur, eğitim yetersizliği olabilir

Cezaevinde askerlik yaptım. 16 yaşında bir erkek çocuğu iftira yüzünden 5 yıl(21 yaşında) içeride yatıp, anca suçsuzluğunu ispatlayıp çıkabilmişti.

Toplum olarak dinleyebilen bir yapımız olmadığı için doğal karşılıyorum. Yazık olmuş o çocuğa da, eğer dediğin gibi birşey yapmadıysa.

cikarsana dalgani fln diyolardi heralde sapiklik yapti hain herif ztn dayak yerkenki suclu halinden belli oluyor ahbert herif yapmis bir faul

Aynen bizim kadın düşmanı ayılarda kudurmuşa benziyor. Varsa bir gawatlığı cezasını kesmişler evet kadına şiddet adli olarak kontrol altına alınmıyor sokakta arıyorlar çareyi. Kadının zılgıt atmasından bile rahatsız olmuşlar komik.

İftira atan hatun kendi söyledi mahkemede yapmadığını.

aklıma abddeki hazin olay geldi

güneyde bir yerde bir beyaz kadın tecavüzle öldürülüyor kasaba bir siyahiyi suçluyor

üstelik bu tür suça verilen ceza siyahinin beyaza yapması durumunda daha yüksek

adam herşeyi deniyor bilirkişiler filan ama 42 yıl sonra çıkabiliyor suçsuz olduğu anlaşılınca

cikarsana dalgani fln diyolardi heralde sapiklik yapti hain herif ztn dayak yerkenki suclu halinden belli oluyor ahbert herif yapmis bir faul
reis o sucluluk hali adamın ufak bi taaruzunda çevrede biriken ve olaydan bi haber olan öfkeli kalabalığın olası lincinden dolayıda olabilir.

Olayın Ne olduğunu idrak etmeden sürü psikolojisine kapılmamak lazım.

Arabama saldıran tinerci kılıklı bir tip arabadan inince üzerime cam kırığı ile saldırdı.

Kendimi korudum ama karşımdaki kadın (!) demeye şahit isteyen yaratığa saldırdığımı sanan bir arkadaş beni tutunca bileğimden yaralandım.

Olay bittikten zanlı kaçtıktan çok sonra anladım yaralandığımı.beni tutan arkası dönük eleman da yaralanabilirdi.

Allah kimseye böyle bir lincin içinde kalmayı göstermesin.herkes bağırınca suçlu durumuna düşmeniz an meselesi.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
geçmiş olsun reyiz

Konuya gelirsek, bu feminizm olayı baya terör eylemlerine döndü. Kendisiyle yatmayan genci linç ettiren mi ararsın, hocası yüksek not vermedi diye bana taciz etti diyip linç ettiren mi ararsın say say bitmez.

He yav çok elitsiniz o zaman suç işleyen herkesi kafamiza göre taslayalim filan ne dersiniz bence çok iyi fikir he.

Geri
Üst Alt