- 6 Eylül 2013
- 8.417
- 3.201
- 428
Tuttuğunu öpeceksin memleket öyle bir durumda
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Irklara indirgemenin ne faydası var bunun. Ekonomisi kötü olan toplumlar şiddete eğilim gösterir, şiddeti destekler.sebep ne bilmiyorum ama adam belliki karşılık vermek istememiş
istese 4ünü birbirine geçirebilirmiş
hasta toplum olduk iyice burda da arnavutlar böyle sürekli kavga
Cezaevinde askerlik yaptım. 16 yaşında bir erkek çocuğu iftira yüzünden 5 yıl(21 yaşında) içeride yatıp, anca suçsuzluğunu ispatlayıp çıkabilmişti.Geçmiş olsun.
Yargısız infaz linç durumu çok kötü. Düşünsene biri bir ortamda sana iftira atıyor ve toplum kendini ifade etmene müsade etmeden seni linç ediyor. Ve bu Türkiye'de son 5 senede inanılmaz arttı. Allaha emanet yaşadığımızı söyleyebilirim.
Irklara indirgemenin ne faydası var bunun. Ekonomisi kötü olan toplumlar şiddete eğilim gösterir, şiddeti destekler.
Cezaevinde askerlik yaptım. 16 yaşında bir erkek çocuğu iftira yüzünden 5 yıl(21 yaşında) içeride yatıp, anca suçsuzluğunu ispatlayıp çıkabilmişti.
İftira atan hatun kendi söyledi mahkemede yapmadığını.Toplum olarak dinleyebilen bir yapımız olmadığı için doğal karşılıyorum. Yazık olmuş o çocuğa da, eğer dediğin gibi birşey yapmadıysa.
Neden yapmışlar bunu belli mi ?
cikarsana dalgani fln diyolardi heralde sapiklik yapti hain herif ztn dayak yerkenki suclu halinden belli oluyor ahbert herif yapmis bir faul
İftira atan hatun kendi söyledi mahkemede yapmadığını.
reis o sucluluk hali adamın ufak bi taaruzunda çevrede biriken ve olaydan bi haber olan öfkeli kalabalığın olası lincinden dolayıda olabilir.cikarsana dalgani fln diyolardi heralde sapiklik yapti hain herif ztn dayak yerkenki suclu halinden belli oluyor ahbert herif yapmis bir faul
İftira atan hatun kendi söyledi mahkemede yapmadığını.
reis o sucluluk hali adamın ufak bi taaruzunda çevrede biriken ve olaydan bi haber olan öfkeli kalabalığın olası lincinden dolayıda olabilir.
geçmiş olsun reyizOlayın Ne olduğunu idrak etmeden sürü psikolojisine kapılmamak lazım.
Arabama saldıran tinerci kılıklı bir tip arabadan inince üzerime cam kırığı ile saldırdı.
Kendimi korudum ama karşımdaki kadın (!) demeye şahit isteyen yaratığa saldırdığımı sanan bir arkadaş beni tutunca bileğimden yaralandım.
Olay bittikten zanlı kaçtıktan çok sonra anladım yaralandığımı.beni tutan arkası dönük eleman da yaralanabilirdi.
Allah kimseye böyle bir lincin içinde kalmayı göstermesin.herkes bağırınca suçlu durumuna düşmeniz an meselesi.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
konunun öncesini sonrasını bilmiyoruzki arada zaman atlamasıda varPolis çağırabilirdi ?
konunun öncesini sonrasını bilmiyoruzki arada zaman atlamasıda var
belki çağırmısdır