Kadıköy'de Kara Gece!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör

EyytoiZWgAExlP4

EyybVJSXMAEuiuU

EyybLCfW8AEE83R

pelkas nasıl atılmıyor anlamıyorum
irfanı hadi sarı diyelim top çarpmasın diye zıplamış olsun
iptal edilen gol anlayabilirim (trabzonda sorloth marcaoya yapmıştı ve görüntü maçtan sonra çıkmıştı ortaya)
antepin frikiğinde baraj 5 mtde idi neyse ki allahın sopası mevcut
bi de 2-1den sonra ceza sahasında buldukları 3 net pozisyonun 1ini dahi atabilselerdi

Kadikoyde kara geceler ayri bir zevkli. Islak zeminde kaymasi daha guzel olmustur hep. Neyse Ramazan ayindayiz, agzimizi bozmayalim

pelkas nasıl atılmıyor anlamıyorum
irfanı hadi sarı diyelim top çarpmasın diye zıplamış olsun
iptal edilen gol anlayabilirim (trabzonda sorloth marcaoya yapmıştı ve görüntü maçtan sonra çıkmıştı ortaya)
antepin frikiğinde baraj 5 mtde idi neyse ki allahın sopası mevcut
bi de 2-1den sonra ceza sahasında buldukları 3 net pozisyonun 1ini dahi atabilselerdi
şuna kart bile vermedi
bizim herifler yapsa 3 maç paket olurlar, ki sarı bile verse bu herif haftaya cezalı oluyo

1618269854791.png

Serdar, Roiser bir zamanlar bunlara ek olarak Caner, Vidalar falan da vardı....
Kart dokunulmazlığı olan topçular sanırım. Bu ligde on kere atılması gereken topçular bunlar.
Ama gel gör ki ayda yılda bir sarıdan ceza sınırına gelirse 1-2 kere ile yırtıyorlar.

Kart almadıkça arsızlaştıkları da bir gerçek. Nasılsa cezası yok.
Bunların kurulduğu gün zaten Türk futbolunun en karanlık gecesidir.

En kötü dediğimiz Galatasaray'ı bile ancak hakemle bastıran oluşumlar.
Ama sorun değil, CLde, ALde paket yapılıp gönderildiklerinde anlayacaklar, adaletin nasıl bir şey olduğunu.
Hakemsiz, medyasız, siyasetsiz hatta bir hiç olduklarını.

İşin şakası kalmadı. Bunlar yani fbjk tayfa tff ve futbol dünyası ele gecirmek pesindeler. Baba koç ve yalı çocuğu iyice ahlaksızlaştılar. herşeyi satın alma peşindeler. Umarim gerçek galatasaraylılar bunu görüyorlardır. Gecen yıl bu yıl ve önümüzdeki yıl lütfen saha içine bakmayın. Az daha sabir. Bunlar elbet defolup gidecekler.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Başımızda bunlara haddini bildirecek güçlü, konuşma yeteneği iyi olan ve taraftarı yonlendirebilen bir yönetici. Sahada konuşmamızı sağlayacak bir oyun. Takımı doğru şekilde sahaya sürecek bir teknik direktörümüz olmadığı için bunlara göz yumar hale geldik

(Fatih Terim'i çok sevdiğim halde söylüyorum bunu. Keşke saha içinde kalsaydı 2 sezondur. Yöneticiler üzerine düşeni belkide yapmadığı için böyle oldu. Bilmiyorum. Ama neticede bu sezon altın tepside şampiyonluğu kaçırdı yanlış tercihleri ile maalesef )

İşin kötüsü bu herifler hiçbirşey olmamış gibi her hafta maç almaya devam ediyor, çünkü bunlar tetikçi..verilen emirleri yerine getiriyorlar...

Bir ara sahaya kara kedi girmişti. O yüzden bu başlık atıldı sandım.

Peki bu antebin şerefli yöneticileri bunca olana rağmen çıkıp 2 laf edebildiler mi? Bizim maçlardan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor hepsi.

Hiç maç izleyecek keyif bırakmadılar, artık biliyorum ki bizim goller 3 dk incelenip iptal edilmeye çalışılır. Bu kadar rezil bir sezon görmemiştim...

Peki bu antebin şerefli yöneticileri bunca olana rağmen çıkıp 2 laf edebildiler mi? Bizim maçlardan sonra ortalığı ayağa kaldırıyor hepsi.

Ali Koc takimlarina sponsorluk teklif etmistir. Bilmedigimiz seyler degil sonucta.

Geri
Üst Alt