Kadıköy'de Şenol Güneş Hastanelik Oldu

Herkesin elinde akıllı telefon var bütün maçı an an çekiyolar , o kadar kamera var maçta 1 tane sağlam video yok ya tiyatroysada değilsede anlıyalım.

hqdefault.jpg

Neyin kafası bilemeyeceğim ama rol yapmıyordu Şenol. Diğer görevlileride fena benzetmişler. BJKli arkadaşlar bir sürü fotoğraf paylaştılar ortak whatsapp grubumuzda. O gönderdiğim foto Şenol'un kafası..
valla olayda kronolojik bir tutarsızlık söz konusu eğer olay gerçekten o seviyede yarık gerçekleştirecek bir olaysa yadek kulübesi ilk olarak kan gölüne dönerdi.
İkinci olarak bu foto sıcağı sıcağına çıkardı hemen saniyesinde yarık kanlı kafa olurdu her yer pürüzsüz hiç bir tıbbi ilaç sürülmeyen kafa değil.

Ve yine iddia ediyorum her bir telefonun burundaki sümüğü çekecek kalitede kamerası var artık kafaya dikiş atılırken videoya çekilir tffye sunulmak için delil olarak tüm haber sitelerine düşerdi

İstermisiniz şimdi bi oyun cıkarsınlar mario tarzı uzak mesafeden perukla şenol vurma oyunu kafasına en fazla dikiş attıran kazanır hayırlı işler

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

tinerciler 2.yarıya maçı iptal ettirmek için bilinçli şekilde provokasyon amaçlı çıktı. tolga ve mustafa pektemek bilinçli şekilde taraftara temas mesafesi kadar yaklaşarak kavga çıkarttı amaçlarına ulaştılar sonunda. ayrıca tinerci mete kalkavan bjk takımı içeri gittikten sonra takımına uyarak içeri gitti. hasan şaş ve geretsin başının yarıldığı maçlarda ne bu adamlar kendini yere attı ne de maç iptal oldu. üstelik onların başı oluk oluk kanadı şenol rezilinin başına ne olduğu da anlaşılmadı kamerada hiç bi iz,kan görünmüyordu

Aziz baskanim feto, kumpascilar ve Koc'un adamlari hep beraber fenere oyun oynuyor, ayrica bjk de tiyatrocu demis

Bu yuzden secilmeli buyuk baskan

hqdefault.jpg

Neyin kafası bilemeyeceğim ama rol yapmıyordu Şenol. Diğer görevlileride fena benzetmişler. BJKli arkadaşlar bir sürü fotoğraf paylaştılar ortak whatsapp grubumuzda. O gönderdiğim foto Şenol'un kafası..
valla olayda kronolojik bir tutarsızlık söz konusu eğer olay gerçekten o seviyede yarık gerçekleştirecek bir olaysa yadek kulübesi ilk olarak kan gölüne dönerdi.
İkinci olarak bu foto sıcağı sıcağına çıkardı hemen saniyesinde yarık kanlı kafa olurdu her yer pürüzsüz hiç bir tıbbi ilaç sürülmeyen kafa değil.

Ve yine iddia ediyorum her bir telefonun burundaki sümüğü çekecek kalitede kamerası var artık kafaya dikiş atılırken videoya çekilir tffye sunulmak için delil olarak tüm haber sitelerine düşerdi
Şunlar var birde. Fener genelde cirkeftir kendi sahasında. Böyle bir olay bence güzel oldu. Kadiköyde o kadarda rahat olamayacaklar en azından. Kaç gazi verdik o maçlarda. Bence senaryo olsa bile ki degil, 2 net darbe var şenol hocaya görüntüyle sabit, bizim lehimize oldu.
IMG-20180419-WA0034.webp
IMG-20180419-WA0033.webp

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yav bide şenol güneşin kafasının yarıldığı ilk foto diye 20 dakika önce bir foto çıkıyor.
Bu ne hız lan sabahı bekleseydiniz bari

O yarik kafanın ağlak hiyarin kafası olduğuna inanmiyorum. Kimbilir hangi garibin kafasını yarıp fotosunu çektiler. Yazıklar olsun alçak pislikler.

Ortada 1 tane video yok net gösteren , fblilerdede iş yok hiç mi çekmediniz ulan video

Şunlar var birde. Fener genelde cirkeftir kendi sahasında. Böyle bir olay bence güzel oldu. Kadiköyde o kadarda rahat olamayacaklar en azından. Kaç gazi verdik o maçlarda. Bence senaryo olsa bile ki degil, 2 net darbe var şenol hocaya görüntüyle sabit, bizim lehimize oldu.
Ekli dosyayı görüntüle 20797Ekli dosyayı görüntüle 20798

SM-N920C cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Solda olan beşiktaş sahasında olan hakiki kan olan yarılma çıkan iki ayrı fotoda tutarsızlık gibi bir şey söz konusu değil ortada eğer kanlı bir olay varsa çekilecek fotoğraf bunun gibi olur.

Sağdaki bu gece tiyatro olmayan tek şey bizzat yumrukları izledik

Bugün olanları inanın analiz edebilecek 1 kişi yoktur çünkü çok garip bir gün geride kaldı neyin ne olduğu da belli değil galiba bir çok soru işareti bırakacak en büyük derbi olarak tarihe geçecektir:
1) Fenerbahçe skor olarak 0-0'da turu geçebiliyorken rakip de 10 kişi kaldığını düşünürsek 30 dk sonra finale çıkacaktı burada fenerbahçe taraftarının agresif olmasını gerektiren bir durum yoktu.

2) Beşiktaş'lı futbolcular ortamı geriyor olsa yabancı madde atılıyor diyebiliriz fakat ortam gerilmediği halde fenerbahçe taraftarının bir kısmı neden sürekli yabancı madde atmaya devam etti. Hakem 1 uyardı 2 uyardı sonuçta rakip takım ortamı geriyor desek öyle bir ortam da yoktu.

3) Hakemler'in tavrı ortadaydı 1 oldu uyardılar 2 oldu yardımcı hakemleri topladılar bu ülkede ne maçlar ne şartlarda oynandığını düşünürsek bugün ki hakemlerin tavrı maçın başından belliydi diye düşünüyorum bu kadar rahat olan bir hakem hatırlamıyorum.

4) Şenol Güneş'e gelen ilk maddenin sadece darbe oluşturduğunu düşünüyorum hakem daha içeri girmeden şenol güneşin içeri yöneldiği sırada orada bir madde geliyor 5 cm dikiş atılacak darbe varsa o tünel girişinin orada gelen 2'nci maddeden dolayı olabilir kamera açıları olayı netleştirecektir.

Sonuç olarak: Bu maçın başından sonuna kadar hiçbir şey normal değildi skor avantajı elinde olan bir takımın maçında yarıda kalma gibi bir hadise olduğunu hatırlamıyorum bu galiba tarihte ilk olacak gibi gözüküyor. Bu olay normal şekilde gelişmiş de olabilir planlı bir organizasyon da olabilir eğer planlanmış bir organizasyon varsa kimin çıkar sağlayacağına iyi bakmak lazım.

boş pet şişe çarpınca mermi yemiş gibi kendini yere atan şenolun hiç bi lafına hareketine inanmam. kafasının yarıldığı da yalanın daniskası içeri gidince yalancı durumuna düşmemek için sağlam kafaya bile dikiş attıracak kadar karaktersiz. ayrıca olay sonrası tv görüntülerde kafada en ufak iz yoktu

Shop falan değildir heralde yerleri bile aynı çünkü. Neredeyse 2 saat dolaşan fotoğraflarda durumun çok saçma olduğu gözüküyor, ne gördüysek onu yorumlamamızda gayet normal ama son halini görünce bi duraksadım ne yalan söyleyeyim kötü hissettim kendimi.

Sherlock Holmes'u bu olayı çözmesi için göreve davet ediyorum...

Geri
Üst Alt