Kadın Bedeni, Dekolte ve Bir Takım Saçmalamalar

Kadınlar kırıtmayı sever ile kırıtmayı seven kadınlar var arasındaki farkı anlayabildiğin zaman (belki şu an okuduğunda) yorumunun çok terbiyesizce olduğunu farkedeceksin

Pekiştirmen için örnek veriyorum

Yanlış-erkekler şerefsizdir
Doğru-şerefsiz erkekler vardır
Detaylara takılıp kalma. Ben genelden bahsediyorum. Terbiyesizlik ettiğimi sanmıyorum. Sen önce at gözlüğünü çıkar. Farkındalık diye bir şey duydun mu nalbant?

Kadınlar kırıtmayı sever ile kırıtmayı seven kadınlar var arasındaki farkı anlayabildiğin zaman (belki şu an okuduğunda) yorumunun çok terbiyesizce olduğunu farkedeceksin

Pekiştirmen için örnek veriyorum

Yanlış-erkekler şerefsizdir
Doğru-şerefsiz erkekler vardır
Futbol bitti simdi de karı uzmanı mı oldun??? Cinsiyetci mesajlatının her birini raporluyorum

Kafasında böyle düşünceler olan insanlar kısaca şunu anlasa sorun kalmaz

Sokakta gördüğün mini etekli insanların yüzde99.99u bunu sizin için giymiyor taha bey

Bu sebeple siz çapkın bakış atarsanız rahatsız olabilirler

Bırakın kimin için giydiyse o kadın o insanı bulur zaten merak etmeyin

Sizi umursamayan kadınlara bakmayı bırakarak aklınızdaki sorulardan kurtulup daha kaliteli bir hayata sahip olabilirsiniz

Ayrıca her gördüğünüz kadına gözünüz kayıyorsa hayatınızda size yetecek bir ya da birkaç kadın eksiği olabilir bu psikolojik bir takım sorunlar yaratabilir, durum bu ise umarım şifanızı kısa sürede bulursunuz.

Tebrik ederim, işte kendini gerçekleştirmiş bir birey. Klinik psikolojinin bile tam anlamıyla tatmin edecek cevaplar veremediği bir konuda net yargılara varacak kadar olaya hakim, suçladığı şeylerden beri olacak kadar da tayyip belli ki. İleri giderek olayı kişiselleştirip hayatım hakkında tanı bile koyması da ayrı efsane hareket. Büyüksün.

Geri
Üst Alt