Kadın Bedeni, Dekolte ve Bir Takım Saçmalamalar

Bayanlar genelde sevgilileri varsa eşleri için güzel özenli giyinirken taki 2. Çocukları dünyaya gelene kadar .ayrıca ince bilekli bayanların yüzde 80.ni güzel olur ne giyseler yakışır kalın bilekli bayan fitse bile ilerde kilo almaya çok elverişlidir.Once bileğe bakin

Bayanlar genelde sevgilileri varsa eşleri için güzel özenli giyinirken taki 2. Çocukları dünyaya gelene kadar .ayrıca ince bilekli bayanların yüzde 80.ni güzel olur ne giyseler yakışır kalın bilekli bayan fitse bile ilerde kilo almaya çok elverişlidir.Once bileğe bakin
Bi kadının güzel olup olmadığı çıplakken belli olur 😁 Gurmeler bilir

beden gösterilmek içindir, gizlenmek değil; onu gizlemek isteyenler hiç doğmasalardı daha kolay gizlerlerdi
— marilyn monroe

Kadınlar delik değildir
1729859789869.webp

Sene 97, plajdaki dükkanların oradayım. 3 tane kadın geliyor ve birinde balık ağı gibi tshirt var, sütyen mayo yok. 30 40 santim yanımdan geçerken meme ucunun biri pırtmıs, haliyle gülümseyerek bakıyorum. Sonra bana baktı " beğendiysen akşam pavyona gel" demişti

Sorun "herkes istediğini giyer kimse karışamaz" da aslında

Sadece kadınlar değil erkekler de dahil herkes istediğini giyemez genel topluluk kuralları diye bir şey var kişilerin kendisinin bunlara uyması gerekir

Uyulmuyosa uyarılabilirler,tabi bu "bu ne lan"' ya da "bi daha giyme" şeklinde değil düzgün bir şekilde toplum kurallarını anlatarak,zorlamadan,kararı kişiye bırakacak şekilde olmalıdır

Ha yine uyulmuyosa bir şey yapılamaz, kimse etek,tayt giyindi diye sözlü,fiziki ve düşüncesel tacizi haketmez o yüzden de biraz adam olmakta fayda var

Sene 97, plajdaki dükkanların oradayım. 3 tane kadın geliyor ve birinde balık ağı gibi tshirt var, sütyen mayo yok. 30 40 santim yanımdan geçerken meme ucunun biri pırtmıs, haliyle gülümseyerek bakıyorum. Sonra bana baktı " beğendiysen akşam pavyona gel" demişti
30-40 santim deyince bir durdum

Kadın beğendiği erkeğe bileklerini gösterme temayülündedir diyen bir ilişki uzmanı vardı, o geldi aklıma.

gittin mi

Dürüstlükten kasıt duymak istediğimiz mi?
Yoksa hepsinin bir birey olduğu için değişik bakış açısı yani düşüncesi olması olabilirmi ?
Buna kadınların gözünden yada aklından diye cevap verebilmemiz oldukça zor ,ama bir erkek olarak benim bakış açım yeri ve zamanına göre giyinmeleri olur.
Gülümseyerek hoş olduğunu belirten kısa bir bakışla ,mülteci bir ortadoğulunun bakışını aynı kefeye koymamalarıda gayet normal.( şahsi düşüncem-belkide boktan bir düşüncedir açıkcası)

Anladığım kadarıyla kadınların bu konuda dürüst cevap vermediği düşünülüyor.

Geri
Üst Alt