Berke Cüce
Parçalı Üye
- 22 Ağustos 2024
- 3.587
- 2.441
- 998
Yanlış Cüceyle ilgileniyor o zamanCucelere karşı ilgisi var. Yoksa hayat felsefesi geniş ve sinirsizdir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış Cüceyle ilgileniyor o zamanCucelere karşı ilgisi var. Yoksa hayat felsefesi geniş ve sinirsizdir
Bi kadının güzel olup olmadığı çıplakken belli olurBayanlar genelde sevgilileri varsa eşleri için güzel özenli giyinirken taki 2. Çocukları dünyaya gelene kadar .ayrıca ince bilekli bayanların yüzde 80.ni güzel olur ne giyseler yakışır kalın bilekli bayan fitse bile ilerde kilo almaya çok elverişlidir.Once bileğe bakin
O ayri tabidie ayak bileği zaten baya ip ucu verir insanaBi kadının güzel olup olmadığı çıplakken belli olurGurmeler bilir
Kadınlar delik değildirO ayri tabidie ayak bileği zaten baya ip ucu verir insana
Delik araç, amaç birlikte nice mutlu anlar yakalamakKadınlar delik değildir
Oda işin o....luğundabeden gösterilmek içindir, gizlenmek değil; onu gizlemek isteyenler hiç doğmasalardı daha kolay gizlerlerdi
— marilyn monroe
Kadınlar delik değildir
Biliyor musun ben hastayım hemde ölümcül.Hayal dünyanın bu kadar kısa ve sığ olduğunu bilmiyordum![]()
30-40 santim deyince bir durdumSene 97, plajdaki dükkanların oradayım. 3 tane kadın geliyor ve birinde balık ağı gibi tshirt var, sütyen mayo yok. 30 40 santim yanımdan geçerken meme ucunun biri pırtmıs, haliyle gülümseyerek bakıyorum. Sonra bana baktı " beğendiysen akşam pavyona gel" demişti
Bayanlar genelde sevgilileri varsa eşleri için güzel özenli giyinirken taki 2. Çocukları dünyaya gelene kadar .ayrıca ince bilekli bayanların yüzde 80.ni güzel olur ne giyseler yakışır kalın bilekli bayan fitse bile ilerde kilo almaya çok elverişlidir.Once bileğe bakin
Aslında parantez içinde " mesafe " yazacaktım.30-40 santim deyince bir durdum
OldumuBiliyor musun ben hastayım hemde ölümcül.
Son dileğim avatarında bir cüce fotoğrafı görmek. Bu ölümlu insanin son dileğini yerine getirirsin heralde...
gittin miSene 97, plajdaki dükkanların oradayım. 3 tane kadın geliyor ve birinde balık ağı gibi tshirt var, sütyen mayo yok. 30 40 santim yanımdan geçerken meme ucunun biri pırtmıs, haliyle gülümseyerek bakıyorum. Sonra bana baktı " beğendiysen akşam pavyona gel" demişti
Anladığım kadarıyla kadınların bu konuda dürüst cevap vermediği düşünülüyor.