Kadın Voleybol Takip Başlığı

Yani Eda, Zehra gibi tecrubeler cak sacma hatalar yapiyor su macta. Neyse, toparladik biraz.

Yazik oldu yaf.. Ama Hande'yi cok aradik. Eda fala nortalikta yoktu bu mac. Birkac onemli puan bu tecrube icin yetersiz bir katki.

Neyse finaller evimizde, Ankara'da onlari yenmemiz lazim.

Çok anlamam, takım iyi hoş ama Neslihan gibi birisi lazım. Finallerde kaybetme nedenimiz bu.

Ben hayatımda böyle loser milli takım görmedim.. Bir türlü o eşiği aşamıyorlar. Hiç güzelleme yapamayacağım.. Büyük takım olmak istiyorsan bu tür maçları kazanacaksın..

24-21'den set verirsen, yine 5. Sette 12-9'dan seti ve maçı verirsen büyük takım olamazsın.. Hollanda gibi orta sıra takımı olursun..

Ben hayatımda böyle loser milli takım görmedim.. Bir türlü o eşiği aşamıyorlar. Hiç güzelleme yapamayacağım.. Büyük takım olmak istiyorsan bu tür maçları kazanacaksın..

24-21'den set verirsen, yine 5. Sette 12-9'dan seti ve maçı verirsen büyük takım olamazsın.. Hollanda gibi orta sıra takımı olursun..
Zannedersem Sirbistanada 13 9 dan vermiştik maci 5. Sette

Bizdeki Romanyalı ile fenerde oynayan Kübalı milli takimda oynayabilecekmiş.
Daha once bakmiyordum ama Ebrar'i cok duymustum sonra 5 - 6 maca baktim ve acikcasi Ebrar onlarin ( Egonu, fenerli ve Isvecli kız) gerisinde gibi geldi.

Zannedersem Sirbistanada 13 9 dan vermiştik maci 5. Sette
Zaten o maç büyük travmaydı.. Şampiyonluk maçının son setinde 13-9'dan hiçbir takım kendi evinde maç vermez. Amatör takım dahi olsa o 2 sayıyı alır kupayıda alır.. Aynı şekilde 2019 yılında VNL final maçında ABD'ye 5. Sette 2 sayı önde olmamıza rağmen maçı ve kupayı kaybettik.. O yüzden diyorum bu takım kadar loserini görmedim.

ebrar koca bi balon kızlar daha iyi oynuyo

ebrar koca bi balon kızlar daha iyi oynuyo
Bunu söyleyince bazıları kabullenemiyor. Halbu ki Ebrar oyunda olduğu sürece savunmamız inanılmaz zayıflıyor. Ebrar üzerine gelen yumuşak plaseleri bile karşılayamıyor. Ayrıca o kadar hantal ve yavaş ki, yere düştüğünde yerde yığılıp kalıyor resmen. Ayağa Kalkması 1 dakika sürüyor. Takım ebrar olmadığında daha iyi oynuyor ve daha iyi savunma yapıyor. Bunu birtek Guidetti göremiyor.

Geri
Üst Alt