- 27 Ocak 2010
- 139.365
- 105.701
- 5.648
gsmize düşer miABD'nin muhtemelen Filipinli kokenli gibi gozuken liberosu cok basarili yalniz.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
gsmize düşer miABD'nin muhtemelen Filipinli kokenli gibi gozuken liberosu cok basarili yalniz.
gsmize düşer mi
maç gidiyo
tespitmaç gidiyo
Zannedersem Sirbistanada 13 9 dan vermiştik maci 5. SetteBen hayatımda böyle loser milli takım görmedim.. Bir türlü o eşiği aşamıyorlar. Hiç güzelleme yapamayacağım.. Büyük takım olmak istiyorsan bu tür maçları kazanacaksın..
24-21'den set verirsen, yine 5. Sette 12-9'dan seti ve maçı verirsen büyük takım olamazsın.. Hollanda gibi orta sıra takımı olursun..
Zaten o maç büyük travmaydı.. Şampiyonluk maçının son setinde 13-9'dan hiçbir takım kendi evinde maç vermez. Amatör takım dahi olsa o 2 sayıyı alır kupayıda alır.. Aynı şekilde 2019 yılında VNL final maçında ABD'ye 5. Sette 2 sayı önde olmamıza rağmen maçı ve kupayı kaybettik.. O yüzden diyorum bu takım kadar loserini görmedim.Zannedersem Sirbistanada 13 9 dan vermiştik maci 5. Sette
Bunu söyleyince bazıları kabullenemiyor. Halbu ki Ebrar oyunda olduğu sürece savunmamız inanılmaz zayıflıyor. Ebrar üzerine gelen yumuşak plaseleri bile karşılayamıyor. Ayrıca o kadar hantal ve yavaş ki, yere düştüğünde yerde yığılıp kalıyor resmen. Ayağa Kalkması 1 dakika sürüyor. Takım ebrar olmadığında daha iyi oynuyor ve daha iyi savunma yapıyor. Bunu birtek Guidetti göremiyor.ebrar koca bi balon kızlar daha iyi oynuyo