- 17 Ağustos 2009
- 44.179
- 33.293
- 3.448
Ez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok öyle bir şey. Güç kattığı kesin ama takım genel olarak iyi. UEFA takımına Hagi eklenmesi gibi görebiliriz.vargas olmasa hiçiz.
Prof voleybol izleyicisi değilim, kesin yorumlar yapmayayım ama denk geldikçe bakarım.Vargas olmasa şu anki 1.lik konumunda olur muyduk veya cev milletler ligini alır mıydık, bilemiyorum. Turnuvanın da en değerlisiydi. Bugünkü maç özelinde de şu ana kadar Vargas en etkili isim bizde.Yok öyle bir şey. Güç kattığı kesin ama takım genel olarak iyi.
Tamam da tek başına kazanmıyor maçları bunun savunması var, pasörü var vs. vs. İyi takıma Vargas gibi bir skorer de eklenince Dünya sıralamasında 1. sıraya oturdu takım. Yorumu böyle yapmak lazım.Prof voleybol izleyicisi değilim, kesin yorumlar yapmayayım ama denk geldikçe bakarım.Vargas olmasa şu anki 1.lik konumunda olur muyduk veya cev milletler ligini alır mıydık, bilemiyorum. Turnuvanın da en değerlisiydi. Bugünkü maç özelinde de şu ana kadar Vargas en etkili isim bizde.
Elbette iyi takımız da, başta söylediğim şey, olmaması takımı en fazla etkileyecek, vazgeçilmez oyuncunun Vargas olduğu.Tamam da tek başına kazanmıyor maçları bunun savunması var, pasörü var vs. vs. İyi takıma Vargas gibi bir skorer de eklenince Dünya sıralamasında 1. sıraya oturdu takım. Yorumu böyle yapmak lazım.
Bu bir çok takım için geçerli. Sırbistanda Boşkoviç, İsteç'te Haak, ABD'de Drews olmasa takımları çok sıradanlaşır diye düşünüyorum.Elbette iyi takımız da, başta söylediğim şey, olmaması takımı en fazla etkileyecek, vazgeçilmez oyuncunun Vargas olduğu.
Hande de çok sakar ama ya. Yaptığı hataya bak en kritik yerde.Tum maç sayılarında Vargasa gitmekten bıkmadılar. 3lü bloku direk oraya alıyolar zaten maç sayılarında.