Kadın Voleybol Takip Başlığı

Opera Anlık Görüntü_2023-08-24_223220_www.youtube.com.png

Opera Anlık Görüntü_2023-08-24_223111_www.youtube.com.png

Opera Anlık Görüntü_2023-08-24_223343_www.youtube.com.webp

Ez.

Belçıka dağıtıyor. Bu gidişle 3-1 alırlar, bizi paketleyip eve yollarlar. Rezillere oynuyoruz

Yok öyle bir şey. Güç kattığı kesin ama takım genel olarak iyi.
Prof voleybol izleyicisi değilim, kesin yorumlar yapmayayım ama denk geldikçe bakarım.Vargas olmasa şu anki 1.lik konumunda olur muyduk veya cev milletler ligini alır mıydık, bilemiyorum. Turnuvanın da en değerlisiydi. Bugünkü maç özelinde de şu ana kadar Vargas en etkili isim bizde.

Prof voleybol izleyicisi değilim, kesin yorumlar yapmayayım ama denk geldikçe bakarım.Vargas olmasa şu anki 1.lik konumunda olur muyduk veya cev milletler ligini alır mıydık, bilemiyorum. Turnuvanın da en değerlisiydi. Bugünkü maç özelinde de şu ana kadar Vargas en etkili isim bizde.
Tamam da tek başına kazanmıyor maçları bunun savunması var, pasörü var vs. vs. İyi takıma Vargas gibi bir skorer de eklenince Dünya sıralamasında 1. sıraya oturdu takım. Yorumu böyle yapmak lazım.

Her şeyi anlarımda şu hande ısrarını bir türlü anlayamıyorum her izlediğim maçta 10 hucumun en az 7-8'inde bloğa takılıyor. Torpili sağlam olmaliki böyle rezil performansda bile bu takımda kendine yer bulabiliyor.

Tamam da tek başına kazanmıyor maçları bunun savunması var, pasörü var vs. vs. İyi takıma Vargas gibi bir skorer de eklenince Dünya sıralamasında 1. sıraya oturdu takım. Yorumu böyle yapmak lazım.
Elbette iyi takımız da, başta söylediğim şey, olmaması takımı en fazla etkileyecek, vazgeçilmez oyuncunun Vargas olduğu.

Elbette iyi takımız da, başta söylediğim şey, olmaması takımı en fazla etkileyecek, vazgeçilmez oyuncunun Vargas olduğu.
Bu bir çok takım için geçerli. Sırbistanda Boşkoviç, İsteç'te Haak, ABD'de Drews olmasa takımları çok sıradanlaşır diye düşünüyorum.

Sonunda bitti yav.. Çok iyi oynayamadık ama, kazandık. Bravo kızlar.

Geri
Üst Alt