Kadın Voleybol Takip Başlığı

Orro'yu da al, Sylla'yı, Egonu'yu da al. Bu sezonki fiyasko sonrası gözü karartmış Koç.

Orro'yu da al, Sylla'yı, Egonu'yu da al. Bu sezonki fiyasko sonrası gözü karartmış Koç.
Bir şey olmaz merak etme.

Heriflerin kökünde bereketsizlik var.

Yedikleri hakların hak sahipleri ile helalleşmeden bir bok olmaz. O kadar yatırıma, harcanan paraya rağmen bir ileri giderse, iki geri gelir bunlar max.

Bir şey olmaz merak etme.

Heriflerin kökünde bereketsizlik var.

Yedikleri hakların hak sahipleri ile helalleşmeden bir bok olmaz. O kadar yatırıma, harcanan paraya rağmen bir ileri giderse, iki geri gelir bunlar max.
Bunların kadın voleybol şubesi aldığı yatırıma göre baya başarısız zaten. Kadın voleybolda toplasan maksimum 5-6 tane iyi takım vardır. Rus takımları da devreden çıkmışken 15 senede 1 kez alabilmişler. Vakıf bu süreçte 6 kere CL şampiyonu oldu. Bunca yatırıma rağmen spor kulübü söyleminin altı baya boş. Aysal 1-2 sene yatırım yaptı kadın baskette Eurolig aldık biz bunlara karşı.

Son düzenleme:
gs'ın amatör branşlarının başına son derece becerikli ve tamamen gs menfaatlerini birinci planda tutan süper bir yönetici de gelse, asla vakıf-eczacı-koçspor gibi olamayız. tabiki şu andan daha iyi durumda oluruz ama yine de direkt onlar gibi olamayız.

çünkü gs amatör branşlarda, kendi bütçesi ile + o branşların ağırlığına göre bulabileceği max sponsor desteği ile (vakıf'a, koç'a, eczacı'ya göre çerez parası kalacak büyüklükte) ayakta durmaya çalışıyor.

bu bir tercih meselesidir. gs amatör branşlardan büyük zararlar etmek istemiyor. kendi yağında kavrulmak istiyor.

yukarıda yazdığım takımların ise kar-zarar gibi bir derdi yok. arkalarındaki dağ gibi şirketler sayesinde, devasa bütçeler ile takımlar kuruyorlar. sadece türkiye'nin değil, avrupa'nın da en iyi takımlarını kuruyorlar.

haa, gs'ın amatör branşlarda bu strateji ile faliyetlerine devam etmesi ve sürekli ilk 3-4 dışında kalması, winner ve kurumsal kimliğine büyük zarar veriyor. buna katılıyorum.

ben de bu yüzden her zaman diyorum ki;

eğer amatör branşlarda varsan, kar-zarar işine bakmayacaksın. rakiplerine yakın bütçelere çıkacak, "bu işin içinde ben de varım" diyeceksin. zira gs, var olduğu her branşta zirveyi hedeflemelidir.

yok eğer kar-zarar hesabı yapıyorsan, o zaman amatör şubelerini kapatacaksın.

kimsenin gs'ın kurumsal ve winner kimliğine zarar vermeye hakkı yok.

işin özeti; gs'ın ilk önce zarar etmeyi göze alarak "amatör branşlarda rekabetçi bütçe" kararını alması gerekiyor.
Niye buyuk zararlar edip lokomotif bransimiz futbolun parasini yiyelim? Bu da bana mantikli gelmiyor.

Olacaksa fb gibi buyuk sponsor bulacaksin (fb sponsoru bulmadi tabii, onu biliyoruz), ama o olmali.

Büyük kaptan edayı gören var mı? Atatürk'ün kadını, kızlara örnek karakter diye pazarladiklari birinin şu süreçte bir tane açıklama bile yapmaması içi boş olduğunu gösteriyor. Torpil diye lincledikleri ilkinin tırnağı kadar etmez.

Tek düzgün insan olmaz mı şu kulüpte.

Geri
Üst Alt