Berkant Gökce
Parçalı Üye
- 28 Aralık 2015
- 3.191
- 2.074
- 813
Aynı tereddütü Koreli'lerde yaşıyorum, ne zaman çekik gözlü bir Kadın görsem direk Gırtlağına bakarım, 30 dakikalık zevk uğruna ahiretimizi yakmayalim...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Iran gibi ahmak bir ülkeden bahsediyoruz bir cikarlari varsa ona bile göz yumarlar merak etme. Fuhusu kitabina uydurup tek günlük muta nikahi yapilan bir ülke. Bence 20şer kirbacla coktan kapanmisdir bile olay.hadi diyelim ki erkek. bunu kendi takim arkadaşları bilmez mi?
ilk golu atan iranli kadın koşarak kalecisinin kucagina atliyor. erkek olsaydı bundan fayda sağlardı ben sahsen kalcalarini tutarak yalandan seviniyormus gibi etrafindan döndururdum.
hadi diyelim arkadaslari da biliyor hatta federasyonda biliyor. bir kadinin boyle kucaga atlamasina izin verir mi iran hukumeti
ne güzel işte günlükmüş taze tazeIran gibi ahmak bir ülkeden bahsediyoruz bir cikarlari varsa ona bile göz yumarlar merak etme. Fuhusu kitabina uydurup tek günlük muta nikahi yapilan bir ülke. Bence 20şer kirbacla coktan kapanmisdir bile olay.
valla yatalim kalkalim bu haldeysek su an Atatürke dua edelim![]()