Kadınlar Basketbol Zafer Kupası | 22-24 Ağustos | Şampiyon Türkiye!

Vasfi Vural

ɯҽ Ⴆҽʅιҽʋҽ ιɳ ɠαʅαƚαʂαɾαყ
GalataSarayı Efendileri
BvfJfaUIQAAsMjh.jpg

2014 FIBA Dünya Şampiyonası hazırlıklarını sürdüren A Milli Kadın Basketbol Takımı'nın katılacağı 11. Zafer Kupası 22 Ağustos Cuma günü İstanbul'da başlayacak.

Ülker Sports Arena'da düzenlenecek turnuvada Türkiye'nin yanı sıra Brezilya, Kanada ve Avustralya milli takımları mücadele edecek. "Potanın Perileri" ilk maçında saat 18:30 Brezilya ile karşılaşacak.

22 Ağustos Cuma

16:15 Kanada - Avustralya

18:30 Türkiye - Brezilya (NTVSpor)

23 Ağustos Cumartesi

16:45 Brezilya - Avustralya

19:00 Kanada - Türkiye (NTVSpor)

24 Ağustos Pazar

16:45 Brezilya - Kanada

19:00 Türkiye - Avustralya (NTVSpor)

AA

Yarın brezilya maçından sonra saat 9 da Türkiye-Yunanistan erkek basketbol karsılasması var, ntvspor verecek mi bilmiyorum ama

Yarın brezilya maçından sonra saat 9 da Türkiye-Yunanistan erkek basketbol karsılasması var, ntvspor verecek mi bilmiyorum ama

Veriyor.

Not: A Milli Kadın Basketbol Takımımız'da Galatasaray Odeabank'tan Ayşegül Günay, Deniz Çolakoğlu, Bahar Çağlar ve Nevriye Yılmaz bulunuyor.

Rakipler biraz vasat geldi sanki . Avustralya dışında ciddi bir rakip yok ama izlenir .

Türkiye 33-31 Brezilya | DA

ribaundlar için o kazma hollingsword bize lazim gibi duruyor. bu brezilyalilar pire gibi. ribaundlari topluyorlar durmadan. tabi onlar turnuva oynamiş gelmişler. 13 maçtir yeniyorlarmiş. ben bu hocadan memnun degilim. durmadan hep alan savunmasi yapip. diş bölgeyi bomboş tutuyor. bizim hocamiz olsayydi. müthiş bişey olurdu. birde şebnemin olmasini isterdim.

birde bu cansu nedir onu çözemedim. fenerde bile oynamiyor. gelip milliye almişlar. şut attigini bile görmedim.

Hakkaten Ekrem Memnun hocamız niye hoca değil ? Biz memnun , Ekrem Memnun , Türkiye memnun .

Şu Latoya Sanders'i alsaydık iyi olurdu . Kaski'de takımın en önemli oyuncusuydu bu maçta da iyi oynuyor . Ve her şeyden önemlisi yerli olarak oynuyor . Barbara yerine Sanders'i isterdim açıkcası .

Türkiye 66-48 Brezilya | MS

BvqJALNIQAA1MMB.jpg:large

Maç 51-33 bitti. Nba takımları biraz kassa ilk çeyrek sonucu

tapatalk reyiz

Şampiyonluk Maçı 19:00 Türkiye - Avustralya (NTVSpor)

Nevriye tek başına direniyo. 65-61 gerideyiz. Son 3 dk

tapatalk reyiz

Birsel göbeğine attı 3lüğü. Sonrasında topu Işıl kaptı Nevriye bitirdi 66-65 öne geçtik

tapatalk reyiz

Geri
Üst Alt