Kadınlar Basketbol Zafer Kupası | 22-24 Ağustos | Şampiyon Türkiye!

Lauren Jackson'sız , Penny Taylor'suz Avustralya'yı bile yenemiyoruz ..

Işıl yine triple double'ye yakın geziyor bakıyorum da :rolleyes:

Nevriye Yılmaz 32 sayı

Işıl yine triple double'ye yakın geziyor bakıyorum da :rolleyes:

onlarin yerini doldurabilen oyunculari var bir nebze. jerry baya iyi oyunccu. driblingi bile var. yüzdeli oynadilar. bizim durum daha vahim. ceyhun maçi nevriyenin eline birakti. bizde tauraside yaptigi gibi. harbiden berbat bir hoca oyun sikiştiginda hiç birşey üretmiyor. bizde oyuncularin yetenegine kaliyor herşey.

cansu fenerin oyyuncusu. dogru dürüst oynamamiş biri fenerde. şutu varmi muamma attigini görmedim. at gibi koşuyor sadece.

nevriyye bizim ceyhunun yerine gelsin daha iyi yönetir bizi.

Kendi sahamız ve seyircimiz önünde 3-4 as oyuncusu kadroda olmayan Avustralya'yı bile yenemiyoruz diyoruz yine afedersiniz ama cahal cahal yorumlar . Benim o yorumumu attığı zaman Avustralya 4 sayıyla öndeydi . Ve neredeyse de kazanacaktı son toplar için sorumluluk alabilecek pek fazla birisi olmadığı için de yenildiler .

Penny Taylor , Lauren Jackson , Erin Philips gibi oyuncuların olmadığı takımı zar zor yendik . Mühim olan kazanmak değil . 1 sayıyla da kazanırsın 20-30 sayı farkla ile de . Maçı kopartamama gibi bir sorun var .

Yukardaki birisi de erken konuşmamayı öğretmiştim falan diyor . Yorumumu yaptım , saçma sapan post kasıp da aklı sıra egosunu tatmin eden kişilerle de özel olarak konuşmuyorum .

Hayır yani sen kimsin de bana öğretememiştim falan diyorsun ? Sen bu sene için Efes'ten ve FB'den daha iyi takımımız var diyen değilmiydin ? Daha da uçsan F4 yapacak falan diyecektin de zor tuttum yani .

Sözüm Sercan Turan'a . Cevap da veremez şimdi ..

onlarin yerini doldurabilen oyunculari var bir nebze. jerry baya iyi oyunccu. driblingi bile var. yüzdeli oynadilar. bizim durum daha vahim. ceyhun maçi nevriyenin eline birakti. bizde tauraside yaptigi gibi. harbiden berbat bir hoca oyun sikiştiginda hiç birşey üretmiyor. bizde oyuncularin yetenegine kaliyor herşey.

cansu fenerin oyyuncusu. dogru dürüst oynamamiş biri fenerde. şutu varmi muamma attigini görmedim. at gibi koşuyor sadece.

nevriyye bizim ceyhunun yerine gelsin daha iyi yönetir bizi.

Ceyhun bence mt maçlarında gayet iyi işler yapıyor . Ama kulüp maçlarında yapamıyor . Bence MT hocası olarak kalsın yeter .

Bu maçta da genç oyuncuları az bir süre oynattı ama 3. ve 4. çeyrek pek oynatmadı . Anlaşılan memnun değildi .

Avustralya şu oyunuyla anca bizim gibi takımları yenebilirdi zaten . Bu kadroyla da pek bir şey beklemiyorum . Daha jackson , taylor gelecek ama bu zayıf takıma karşı bile oynayamıyoruz .

Ceyhun bence mt maçlarında gayet iyi işler yapıyor . Ama kulüp maçlarında yapamıyor . Bence MT hocası olarak kalsın yeter .

Bu maçta da genç oyuncuları az bir süre oynattı ama 3. ve 4. çeyrek pek oynatmadı . Anlaşılan memnun değildi .

Avustralya şu oyunuyla anca bizim gibi takımları yenebilirdi zaten . Bu kadroyla da pek bir şey beklemiyorum . Daha jackson , taylor gelecek ama bu zayıf takıma karşı bile oynayamıyoruz .

ben yeni izliyorum avustralyayyi bunlar zayifsa biz bitmişiz. bunlar baya hizli oynuyorlar. bugün yüzdeli oynadilar. jerry denen oyuncunun bilegi baya iyi. cambage o boyuyla yine hizli ve zeki. guardlari 5 te 4 3lügü atti. penny gelirse jerrynin ritmi bozulabilir. bizdede esmeral oynamadi. lauron jacson en son gördügümde iyi degildi. performansi iyimi bilmiyyorum.

ben son periyotta o azmi sevdim. burda oyuncularin payi var. yine söylüyorum. ceyhunun yerine nevriye yönetsin bundan daha iyi yönetir. diger oyunculari oyunun için sokamiyor daha . sirf oynasin diye oynatiyor ceyhun. yetersiz bir herif. bizim ekrem memnun olsa abd yi bile yener derim bizim için. birde şebnem olsaydi. abd dogumlu. hemde yazlari çalişiyor. onun için olmuyor.

bence final bile yapariz abd dişinda ben bizi favori görüyorum normalde. ben bu ceyhuna güvenmiyorum.

1. maçimiz fransayla bildigim. onlarda yaccubu ve en önemlisi nndong oynamiyyormuş. bu bizim için iyi bir durum. onlari yendigimizde önümüz açilir. finalde abd gelsin bize.

birde şu var. bizim fenerle final maçinda taraftar destegiyle fenerli oyuncular topu potaya atamiyordu. ev sahibi olmamiz müthiş avantaj.

Geri
Üst Alt