Sercan Turan
Hocaların Hocası
- 22 Temmuz 2009
- 50.184
- 174
- 1.738
70-70 son 1 dk
tapatalk reyiz
tapatalk reyiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lauren Jackson'sız , Penny Taylor'suz Avustralya'yı bile yenemiyoruz ..
Nevriye gelecek sezon oynayacak mi?
Sana erken konuşmamayı da öğretmiştim aslında ama neyse
tapatalk reyiz
Işıl yine triple double'ye yakın geziyor bakıyorum da![]()
Öğretmiştim derken ?
Bi play-off maçının devre arasında yenildik burdan dönmez dedin de ondan sonra almıştın cevabını. Yine öğrenemişsen yapacak bi şey yok
tapatalk reyiz
onlarin yerini doldurabilen oyunculari var bir nebze. jerry baya iyi oyunccu. driblingi bile var. yüzdeli oynadilar. bizim durum daha vahim. ceyhun maçi nevriyenin eline birakti. bizde tauraside yaptigi gibi. harbiden berbat bir hoca oyun sikiştiginda hiç birşey üretmiyor. bizde oyuncularin yetenegine kaliyor herşey.
cansu fenerin oyyuncusu. dogru dürüst oynamamiş biri fenerde. şutu varmi muamma attigini görmedim. at gibi koşuyor sadece.
nevriyye bizim ceyhunun yerine gelsin daha iyi yönetir bizi.
Ceyhun bence mt maçlarında gayet iyi işler yapıyor . Ama kulüp maçlarında yapamıyor . Bence MT hocası olarak kalsın yeter .
Bu maçta da genç oyuncuları az bir süre oynattı ama 3. ve 4. çeyrek pek oynatmadı . Anlaşılan memnun değildi .
Avustralya şu oyunuyla anca bizim gibi takımları yenebilirdi zaten . Bu kadroyla da pek bir şey beklemiyorum . Daha jackson , taylor gelecek ama bu zayıf takıma karşı bile oynayamıyoruz .