Kadir Çetinçalı'dan Billong İddiası!

@Kayra İnan renkdaşında belirttiği belgelere rağmen şikeciler küme düşürülmediler, şampiyonlukları da geçersiz sayılmadı. Şikenin onlarca sayfa belgesi varken, Aziz "yaptıysam kendim için mi yaptım fenerbahçe için yaptım" demişken dahi adalet sağlanmadı ve o tren çoktan kaçtı.

Türkiyede şike serbest ve yapanın yanına kalıyor. Ama Allah'ın adaleti şaşmıyor. Birde diyorlarki "son hafta bu kadar şampiyonluk nasıl kaçırıyoruz, bu Galatasaray nasıl bu farkları kapatıp şampiyon oluyor". İlahi adaletten haberleri yok hırtoların.

FIFA da bununla ilgili bilgi vardir illaki. Biseyler çıkarsa ortaya şaşırmayın

7 golü izlesen şike dersin renktas ama kanitlayamazsin
Benim en ufak şek şüphem yok. Ama gazeteci kimliğiyle böyle twit atmakta ne biliyim. Elinde belge olmadan en fazla araştırılması gerekir dersin. Yasal suçtur bu şekilde bir itham

Billong normalde de inanılmaz kötü bir stoper hani Semih Kaya mı daha kötü o mu karar veremem

Benim en ufak şek şüphem yok. Ama gazeteci kimliğiyle böyle twit atmakta ne biliyim. Elinde belge olmadan en fazla araştırılması gerekir dersin. Yasal suçtur bu şekilde bir itham
Renktaş haklısın medyadaki insanlar kalitesiz ancak Josef ta Rize maçında rakibe teşvik primi geldi dedi ama 1 maç ceza bile almadı. Yada söylemleri mahkemeye bile taşınabilecek şeylerdi aslında. Yüce TFF savunma bile istemedi. Kadir bunu idda etmiş çokmu. ( Kayrilmayi vurguladım sadece )

ulan bu adam 7-0'lık maçta 45. dakikada oyundan alınmış, sonra kadro dışı dendi ama direkt göndermişler herifi, fesih olmuş. aboooo bildiğin sıkıntılı durum haaa...

bize olsa yer yerinden oynadıydı.

Semih Kaya hata yaparsa şike olur öyle deme

Bu arada 2 3 gol yedirse beşiktaşlılar cildirsa çok sevinirim ama atınç yapmasın bize suprizi :asd:
Valla reis Semih Kaya en motive haliyle çıksa bile hata yapması gole sebep olması çok olası bir durum, o yüzden Beşktaşlılar ciddi ciddi ağlayabilir maç sonunda, hoş Netflix Fatih Terim'in belgeselini çekiyor diye ağlayan bir camiadan bahsediyoruz top yuvarlak değildi derler yine ağlarlar :asd:

Muhtemel boyle bir sey oldu ama kanitlayamazsin

:asd: Belgesi komik olmuş. Her kötü oynayana şike iması yapsak Akbabayı 2 sene önce kadro dışı bırakıp şutlamamız lazım. Bize belgeyle gelin.
Kardeş kötü oynar kesik yersinde ortada bir halt varki adam yok edildi resmen. Bencede klup üzerine gitmelo

Gerçekten tuhaf bir olay. Kadro dışı kalmış bir adam buna rağmen ilk defa milli takıma çağrılıyor.
Ama bizde bunun üstüne gidebilecek yönetim olmadığı için hemen unutulur.

olm letonyadan kamerundan topçu var bence bunun kadroda olması garip değil

Geri
Üst Alt