Kadir Gecemiz Mübarek Olsun

Levent Kolpgün

TURKISH AIRLINES
GalataSarayı Efendileri
1651072291828.webp

Tüm İslâm âleminin ve bütün müslüman kardeşlerimin ayrıca Tüm GSC ailesinin bin aydan hayırlı "Kadir Gecesi"ni tebrik eder. Gelecek bayramla birlikte insanlığa barış ve kardeşlik getirmesini temenni ediyorum.

80 yildan daha degerli kabul edilen bu geceyi Rabbim hepimiz icin mübarek eylesin. Aslinda bugun olup olmadığı aslında net değil. Efendimiz bu gecenin tam zamanını bize bildirmemiş. Ama hadislerden anlasiliyor ki bugun olmasi gayet muhtemel.

80 yildan daha degerli kabul edilen bu geceyi Rabbim hepimiz icin mübarek eylesin. Aslinda bugun olup olmadığı aslında net değil. Efendimiz bu gecenin tam zamanını bize bildirmemiş. Ama hadislerden anlasiliyor ki bugun olmasi gayet muhtemel.
Evet net değil ama son 10 günde arayın derdi rahmetli dedem. Kesin bu gece diyemeyiz ama o gece olduğuna inanarak kutluyorum. Sonuçta Ramazan ayı gibi mübarek bir aydayız. Umarım oruçlarımız kabul olur, dualarımız kabul olur.

Evet net değil ama son 10 günde arayın derdi rahmetli dedem. Kesin bu gece diyemeyiz ama o gece olduğuna inanarak kutluyorum. Sonuçta Ramazan ayı gibi mübarek bir aydayız. Umarım oruçlarımız kabul olur, dualarımız kabul olur.

Amin abi kesinlikle. Bende her sene bu gece zekati falan vermeye gayret gösteriyorum. Buyuk ve cok onemli bir gece islam alemi icin. Rabbim kabul etsin

Tek rakamlı günlerde olduğuna dair hadis var diyorlar 25,27,29. günlerde olduğu rivayet ediliyor.

Haydi kalkın camiye gidiyoruz dua edeceğiz hem kendimiz hem Galatasarayimiz icin

Geri
Üst Alt