Kaleciler: Muslera-Fatih-Berk-Ismail
3 yedek kaleciyi toplasan bir yarim kaleci etmez. Buraya takviye sart.
Sag Bek: Boey, Yedlin, Omar
2 yabanci gereksiz burada. Alternatif sag bekimiz yok diyebiliriz. Buraya bir takviye sart. Berkan Mahmut Keskin'i denese o cocuktan olur belki.
Stoperler: Nelsson, Marcao, Luyindama, Alpaslan
Burada bir sorun görmüyorum ben. Gayet yeterli bir stoper hattimiz var. Marcao'yu satip Ozan Kabak'i bir sekilde alabilirsek elimiz epey rahatlar ama oralara girmiyorum. Sadece yeterli/yetersiz oyuncu ayrimi yapiyorum.
Sol Bekler: Aanholt, Ömer
Dün asisti yapan Bayram Ömer'i begenmiyorum ama burasi da Süper Lig icin tamam bence. Haddini bilerek ve az oynamasi sartiyla. Sezon sonunda bedelsiz Umut Meras hamlesi yapilabilir eger istenen fiyata imza atarsa.
Orta Saha: Taylan, Berkan, Aytac, Cicaldau, Feghouli, Akbaba, Arda
Ilk 4 oyuncuya tamam diyorum ama son iki adam gereksiz ve Feghouli'nin ücreti yüksek ama onun gibi baska bir oyuncu yok kadroda. Akbaba ve Arda'yi gönder gitsin. Bu ikisini gönderip bir oyuncu daha almakta fayda var.
Kanat: Morutan, Kerem, Baris, Kilinc, Yunus, Sekidika
Sekidika'dan sag veya sol bek olmayacagina göre göndermekte fayda var. Forma sansi bulmasi cok düsük ihtimal. Emre Kilinc'in tekrar Sivas günlerine dönmesini saglamak sart. Baris Yilmaz iyi sinyaller veriyor. Üstüne gidilirse ondan kesinlikle bir seyler cikaririz. Yunus alt yapinin en kalifiye oyuncuyusuydu. Onu göndermek icimden gelmiyor. Oyuncu bollugundan dolayi burada transfere ihtiyac yok diyorum.
Forvet: Mostafa, Diagne, Falcao, Babel, Ogulcan
Burada iki oyuncumuz var bence. Futbol emeklisi Falcao ve Babel'den bir an önce kurtulmak gerekiyor. Bunlarin hala kiyida kösede 10-15-20 dakika neyse forma giymesi bile inanilmaz zarar veriyor. Ogulcan'i gercekci olmak gerekirse Galatasaray'in forvetine yakistiramiyorum. Kanat oyuncusu olarak saymaya gerek yok zaten orada oynayacak becerisi yok. Rize ile daha fazla pazarlik yapmaktansa geri verelim gitsin. Mostafa eski günlerine dönmeli. Diagne zaten 30 gol atmis bir adam, kalenin nerede oldugunu biliyor. Buraya bir alternatif oyuncu almamiz yeterli olacaktir.
BURAYA ŞÖYLE BİR EKLEME DE BEN YAPMAK İSTERİM;
Teknik Ekip: Fatih Terim, Necati Ateş, Selçuk İnan, Hakan Balta
İmparatorumuzla artık ayrılma zamanı geldiğini son 3 yıldır takımın hiç bir şey oynamamasından rahatlıkla görebiliyoruz. Söylemleri, bahaneleri de cabası. İmparator ayrılınca evlatlar da zaten ayrılmak zorunda kalacaktır. Teknik ekibin komple yenilenmesi gerektiğini düşünüyorum.