GSCimbom

Üye Görüşü Kadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüKadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri Sayfa 3

Batıkan Kanarya ·

Cevap
225
Okunma
6,8K
Sayfa
3/12

Devre Arasında Hangi Mevkilerde Derinlik Sağlanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    73
Defans
Giovanni leoni transfer oldu liverpool
Alexander bush
Kevin lomonaco transfer oldu independiente
Nils zannetsrom transfer oldu shefield united
John melberg

Sag bek
Maxwell woledzi
Henrik heggheim
Sildillia transfer oldu psv

Orta saha
Silas andersen
Pierre ekwah transfer oldu saint etienne
Eric martel
Besfort zeneli
Hayden hackney
Clement bischoff ( transfer oldu salzburg )

Kanat oyuncusu
Livan burcu
Serginho transfer oldu al wasl
Simen bolkan nordli transfer oldu rosenborg
Zuriko davitashvili
Sebastian nanasi
Isak steiner jensen transfer oldu alkmaar
Emirhan demircan ( transfer oldu utrech)
Adam daghim transfer oldu wolfsburg
Rocco vata

Yardımcı forvet oyun kurucu

Alan lescano
Jack rudoni

Türkiye Ligi için gayet yeterli bir kadromuz var. Bu noktada başarı ve başarısızlık doğrudan teknik adama yazar; o dengeyi iyi ayarlamak zorunda.

Son maçın yedeklerinde Eren, Sallai, Sara, Icardi, Sané, Günay, hatta zaman zaman oyuna girdiklerinde katkı verebilen Berkan ve Ahmed vardı. Kaan vs. de kadroda yoktu üstelik.

Ana planda yer alan 13-14 oyuncu içinden giden olmazsa, devre arasında bir üst düzey stoper yeterli olur.

Son düzenleme:
Şaka gibi adam rotasyon yanıyor hala kadro derinliği diyorlar, eren sane ve Sarayı bu maç kullanabilirdi ama kullanmadı

30 milyon euroya Bayern’e sattığımız Boey için ilk 2 sene söylenenleri hatırlıyor musun?

Bizim insanımız riyakardır. Sana demiyorum ama %90’ı 2 tane genç getir der ama 2 gençten daha 3. Maçta show yapmasını bekler. Yapmazsa bu zurnacıları alanlar istifa etsin der.
bence o zaman da 1m euroya aldığımız için çoğunluk destekliyordu. Ucuza alınca kimseye koymuyor

Yenemediğin rakibinin rotasyonunda da Essien falan var sanki, yedekten soktukları adam Kartal Kayra.

Siz akıllanmazsınız hele de şu Murhan vb tipler. Ahmed gelmeden önce gelsin yazarlar, gelince bunu kim aldı derler, utanmaz herifler.

Hoca kadroya ok demiş, bitti, gerisi beni ilgilendirmiyor. Her önüne gelene 30 kağıt gömmeyi o tercih etti he bir de rotasyona para verip yedekte falan oturtalım.
Tat kaçıran postlar atmayı bırak artık

Tat kaçıran postlar atmayı bırak artık
Ben gerçekçiyim, 3 ay sonra gerçekleşecek olanları söylüyorum, Turp ve türevleri gibi riyakar da değilim.

10 kontenjanla sezona girip bundan sonra bende diyen hoca kadrodan şikayet edemez.

Yedeğe düşen herkes bok gibi oynamaya başlıyor bir de gelip yedeklere para verelim diyorsunuz.

Tarihin en pahalı üçüncü transferi Sara, Demirbay’dan kötü oynuyor, önce bunu çözün.

Okan hoca Sara ve Saneyi kazanmalı böyle olmaz bu adamlar kötü oyuncu değil , forvete Franculino Dju , sola Lookman alınmalı

Genc oyuncu diyoruzda ama unuttumuz birsey var Genc oyuncu düsmani bir TD var takimda, simdiye kadar kime ne sans vermis ki? Okan Buruk pahali yilidz oyuncu ister, gencle isi olmaz, yönetim alsa bile mecbur kalmadikca yüzüne bakmaz. Ardaya neden firsat verilmiyor hic? Yusuf bende begenmiyorum ama 6 milyonluk bir yatirim yapildi neden üstüne düsüp gelisiminde yardimci olmadi? Oynatmiyacagi oyuncuyu resmen bile bile takimda tuttu? Geldiginden beri heralde Lig maclarinda aldigi süre 800 dakikayi gecmiyor. Seneye de sözlesmesi bitiyor. Bir yil önce zararla elden cikarilmaliydi ne oynatiyor ne gönderiyor birde yabanci olarak geciyor.

Ben gerçekçiyim, 3 ay sonra gerçekleşecek olanları söylüyorum, Turp ve türevleri gibi riyakar da değilim.

10 kontenjanla sezona girip bundan sonra bende diyen hoca kadrodan şikayet edemez.

Yedeğe düşen herkes bok gibi oynamaya başlıyor bir de gelip yedeklere para verelim diyorsunuz.

Tarihin en pahalı üçüncü transferi Sara, Demirbay’dan kötü oynuyor, önce bunu çözün.
Hocaya rağmen gerekli takviye yapılmalı.

Leminayı aldırdığımız gibi Apoyu kesecek birini aldırıp en azından orayı kurtarmamız lazım. Apoyu rotasyona çekmiş oluruz.

Genc oyuncu diyoruzda ama unuttumuz birsey var Genc oyuncu düsmani bir TD var takimda, simdiye kadar kime ne sans vermis ki? Okan Buruk pahali yilidz oyuncu ister, gencle isi olmaz, yönetim alsa bile mecbur kalmadikca yüzüne bakmaz. Ardaya neden firsat verilmiyor hic? Yusuf bende begenmiyorum ama 6 milyonluk bir yatirim yapildi neden üstüne düsüp gelisiminde yardimci olmadi? Oynatmiyacagi oyuncuyu resmen bile bile takimda tuttu? Geldiginden beri heralde Lig maclarinda aldigi süre 800 dakikayi gecmiyor. Seneye de sözlesmesi bitiyor. Bir yil önce zararla elden cikarilmaliydi ne oynatiyor ne gönderiyor birde yabanci olarak geciyor.
kerem yunus barış boey daha da sayarım, hoca genç düşmanı falan değil. Senin alt yapından sabri kadar oyuncu çıktı hoca mı oynatmadı?
yusufa kimseye verilmeyen şanslar verildi, hala yer kaplıyor sıfır performans. devre arası hemen gitmeli

Once elimizdeki oyunculari kullanalim. Kullandiktan sonra yetersiz olursa transferle kapatiriz o aciklari. Besiktas macina ayni 11le cikmamiz hataydi bence.

Sen geçen yaz kesin bir dille "Galatasaray şampiyon olamayacak" da yazdın. Sonra takım çok iyi gidince geri dönüp o mesajı da editledin. Yani insanlar yanılabiliyor. Hepimiz yanılıyoruz doğal olarak. Buna kinlenmek yerine taraftar kısmında kalmak daha doğru.

Sen geçen yaz kesin bir dille "Galatasaray şampiyon olamayacak" da yazdın. Sonra takım çok iyi gidince geri dönüp o mesajı da editledin. Yani insanlar yanılabiliyor. Hepimiz yanılıyoruz doğal olarak. Buna kinlenmek yerine taraftar kısmında kalmak daha doğru.
Neyi editlemişim? Göstersene editlediğim mesajı

Neyi editlemişim? Göstersene editlediğim mesajı
Screenshot Capture - 2025-10-06 - 11-15-21.webp

Burada benim eleştirdiğim şey yaklaşım. Bu benim aklımda kalan 1 adet post. Bir önemi de yok. O dönem bu fikri defalarca farklı şekillerde yazdığını anımsıyorum. Doneler koydun vs... Haklı da çıkabilirdin ama çıkmadın. Sonunda Galatasaray şampiyon oldu ve sen de ben de sevindik. Bu sezon aynı o dönem gibi herkesin kabul ettiği bazı olumsuzluklar var.

Eğer sen bir "Taraftar" 'san sadece olumsuzlukları yüceltmezsin. Olumsuzu mutlaka konuşursun ama olumlu şeyleri de arada yazarsın. Ben ne zaman görsem olumsuz bir postunu okuyorum. Eleştiri dediğimiz şey sadece olumsuzlukları konuşmak değildir olumlu eleştiri de yapılabilir. Anlatabilmişimdir umarım.

Transfer dönemi 5 Ocak'ta açılıyormuş. CL'de ilk 6 maçı tamamlamış oluyoruz zaten yüzde 90 nerede olacağımız aşağı yukarı belli olmuş olur. İlk 24 garanti gibi olursa eğer Son 32 turunda ve sonrasında oynatabilmek açısından merkez orta saha pozisyonuna 1 adam alınabilir zira Berkan ile Kaan'a hoca bilhassa CL'de şans vermeyeceğe benziyor. Lemina-Toreira ile full gitmeyeceğine göre oraya 6-8 karışımı iyi bir oyuncu eklemesi gelebilir eğer ilk 24 olmazsa zaten bırakın futbolcuyu tek bir şaşal su dahi alınmamalı.

Belki bir fırsat olursa U23 kontenjanından bir tanede sprinter kanat oyuncusu eklenebilir bu olursa Kutucu'dan çıkılır ve rotasyonu şişirmeden devam edebiliriz.

Geri