GSCimbom

Üye Görüşü Kadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri

Batıkan Kanarya

Üye GörüşüKadro Derinliğinin Önemi ve Devre Arası Transfer Hamleleri Sayfa 8

Batıkan Kanarya ·

Cevap
225
Okunma
6,8K
Sayfa
8/12

Devre Arasında Hangi Mevkilerde Derinlik Sağlanmalı?

• Kullanılan toplam oy
    73
Herkes stopere transfer istiyor ama bence hiç gereği yok. Davindson Apo Singo Lemina Kaan Arda varken 1 stoper daha gereksiz olur. Lemina ve Toreira nın muadili yok takımda en büyük eksiklik burda ikisini oyundan bile çıkaramıyoruz. Hızlı çalım atabilen kanat oyuncusuda almalıyız. 5-6 transfer yerine net 3 oyuncu almak yeterli olur. 2. Devre Avrupa da oynayacağımız maç sayısıda çok olmayacak.

Berkan ve Kaan'ın 7-8 tık üstü Lemina ve Thor ikilisi bizim sadece Berkan ve Kaan'ın 2-3 tık üstünü kadromuza katmamız gerekiyor. Arda gibi gençlerimizi de düzenli oynayacakları kulüplere kiraya vermemiz şart. Bizde 15-20 dakikalarla kendisini geliştirmesi imkansız.

Geçen sezon Emin Bayram'ın ekürisi bu arkadaştı. Tottenham aldı, Bundesliga'da kiraya verdi pişmesi için bekliyor. Tamam 11 verip oyuncu pişsin de kadromuza dahil edelim gibi bir maddi gücümüz yok ama elimize gelen fırsatları da değerlendirmemiz ya da kendimize güzel bir pazar bulup uygun fiyatla bu işleri çözmemiz lazım.

1764677453052.webp

ilk 11'i son anda topladığımız bi transfer döneminde derinlik beklentisine çok da girememiştim açıkçası, osimhen transferi de kolay iş değil zaten

okan hocamız bizi devre arasına kadar kayıpsız taşıdıktan sonra gerekeni yapmak şart tabi

Icardi fesih
Yusuf fesih
Berkan zaten gitmek istiyor.
1 tane orta saha %100 alınmalı
Osimhen yedeği %100 alınmalı
Bu ikisi Avrupa listesine yazılmalı.
Geriye sol stoper ve kanat kalıyor. Artık hangisi yazılır bilemem ama yazılsa da yazılmasa da 2 mevki de alınmalı.
Bence en az 4 transfer yapılmalı. 10 numara da lazım diyen olabilir fakat Sara kalırsa olmaz gibi

Ilk etapta Lemina muadili ön libero, sol kanat ve forvet lazim. Isim olmasina gerek yok. Genc basariya ac olmalari yeterli

+ olarak sol acik onyekuru tarzi

Forvet de yirtici biri olursa tadindan yenmez

Stoper
Kanat
Defansif orta saha
Duruma göre ofansif orta saha

3-4 transfer yeterli olacaktir

Aslinda Icardi‘nin gönderilip yerine adam akilli yedek forvet de alinmasi lazim ama Icardi gitmez. Gitmedigi takdirde de Icardi’nin sürekli oynatilmaya calisildigi bir ortamda bir forvete daha gerek yok.

Lemina'nın stoper performansını oynadığı maçlarda beğendim şahsen. O yüzden stoper almaktansa 2 orta saha, bir de sol kanat- forvet oynayabilen mesela Hlozek gibi bir oyuncu yada Barış kalacaksa Barış'ı o tarz kabul edip oraya direk sol kanat alınabilir. Lakin Hlozek+ Aral Şimşir de yapılarak toplamda 4 transfere de çıkabiliriz.

sol stoper, yedek veya gerektiğinde Leminayı yedekleyebilecek bir 6 numara ve çalışkan bir kanat alınması yönünde talebimi değiştiriyorum.

6 numarada sırıtmayacak 8i de hasso oynayacak bir yedek ve golcü kanat istiyorum

üçüncüsü sol stoper veya yedek bek olabilir

Hocama pahalı bir kolaj yaptırın oradan. 3 futbolcu 80 milyon euro toplam maaliyet.
Reis buda yanlış..Buradaki sıkıntı pahalı oyuncu almak değil.Gene sorunu farklı yerlerde arıyoruz.
Son dört senede yapılan transferlere baktığımızda 10 milyon ve üzeri fiyata oyuncu alımı yüzde 10’u geçmiyor.
Bizim sıkıntımız oyuncu tercihleri ve planlama.

Son dört seneki transferlere bakıyorum.Şampiyonlukla doğru orantılı dönemler geçmemiş.Çok rezalet transferler var.Çok net kötü transfer dönemleri.
Galatasarayda 3,5 doğru kaliteli transferle zaten ligde şampiyonluğa oynuyorsun.Bu takımın winner özelliği var.
Bunu hep söylerin Başımızdaki adamlar hiç fark yaratamıyor.

Geri