Kadro Planlaması ve Ozan Kabak Hakkında

Ozan et mi balık mi
İlerde bu parayı bile edemeyecek belki de klup satışı değerlendirmek istiyor gibi
Klup bugün istese uzatır sözleşmesini

Galatasaray Düşmanlarının .........

Ben de bazen yapiyorumdur , kendime de soyluyorum bu laflari ayrica , kimse alinmasin

Ama dogrusunu anlattiktan sonra taa en basta oyle basladi diye ayni seyde israr etmenin manasi da yok

Hatalar olmus olabilir , bir ffp anlasmamiz var ve satmadan oyuncu alamiyoruz . Ister galaxy baskani ol , bu imza gecerli , ezemezsin

Keza orada 7,5 yaziyorsa ve ozan bunun yukseltilmesini kabul etmiyorsa 2019 dunyasinda kalkip oyuncuyu bir seye zorlayamazsin , avukatimla menejerimle gorusun der , adam da senin kulubunun burada kapi gibi imzasi var der olur biter

Bazi konularda hukuk esnetilir , dediginiz sike surecinde mesela kume dusmeyi duzenleyen maddenin sulandirilmasi gibi , cunku etik olmasa da hukukidir madde degistirmek , tff de fb yi kurtarmak icin bunu yapmistir

Ama atiyorum cb istedi lig 21 takim yapamazsin , cunku bagli oldugun birligin bu konuda degismez hukmu var , bunu son donemin populer konusu diye ornek verdim

Kanun yolu kapali oldugu zaman, hic bir sey yapamazsin alemi cihan olsan .

Ozan et mi balık mi
İlerde bu parayı bile edemeyecek belki de klup satışı değerlendirmek istiyor gibi
Klup bugün istese uzatır sözleşmesini

Bende böyle düşünüyorum. Oyuncuyu satarken taraftar tepki göstermesin diye suç oyuncuya atılıyor.

Böyle şeyler iyi oluyor. Taraftar akıllanır inşallah.

Tanju Fener'e gidince ağlamıştım. Emre gidince üzülmüştüm. Okan takımı sattığında kızgınlığım geçmemişti, Terim Demirören'le sırıtarak poz verdiğinde içim kırılıp dökülmüştü fakat insanoğlu çiğ süt emmiş işte.

Galatasaray'ın bir tane efsanesi vardır o da; büyük Galatasaray taraftarıdır.

Taraftardan amatörce sevmesi beklenirken topçusundan menajerine kadar herkes profesyonel maşallah! Ben "boş mukaveleye imza atıp tatile giden futbolcu" haberleriyle büyüdüm. Şimdi bacak kadar veledin kariyer zehirlenmesine uğrayıp hülyalara dalarken Galatasaray'ı planlarına dahil etmemesi konusunda ne önceki ve şimdiki yönetime ne teknik ekibe her ne sebep olursa olsun zerre kızmam. Velet vefasızlığın resmini çizmiş hala savunma derdinde olanlar var.

Hay kariyer hesaplarınıza sizin... Söyle menajerine 7,5'u getirsin. Sonra yallahhh! Anca gidersin gevşek. Sakın kalayım deme bu saatten sonra zerre desteğimi alamazsın. Gözümüze gözükme bir daha.

Yönetime elbette. Ama Dursun Özbek yönetimine.

Çünkü altyapıdan daha yeni çıkan potansiyelli bir oyuncu ile 5 yıllık veya üzeri sözleşme yapılması mantıklıyken, 3 yıllık yapılmış ve bu da yetmezmiş gibi sözleşmeye serbest kalma bedeli konulmuş.

Her şekilde bir skandal.
Yav o haine zaten her gün beddua okumaktan bıktım artık.

Adam defolup gideli bir sene olacak neredeyse ama hâlâ yeni pislikleri çıkıyor ortaya.

sent via GSC

Beyler 7.5 çok az bu adama bu 1. 2.si yönetim suçlu değil tamam da sende ne güne oradasın? Sizin dediğiniz şuna geliyor, borç var forvet alamadık. O zaman kulübü ben yöneteyim mk, ne yapayım demek için değil çözüm üretmek için oradasınız. Mal mal adamları yönetime alırsan böyle her oyuncuyla çatışırsın. Bizde asalak minibüsçü yerine mesela Üstünel gibi avrupa futbolunun çok içinde olan bir adam olsa, Ozan'a şu anda gitse bile bir bok olamayacağını böyle örnekleri çok gördüğünü açıklasa futbolcu ikna olur muhtemelen. Adamın menajeri bunu kimbilir nasıl dolduruyor, belki de iyi bir takıma gittiğinde direk oynayacağını falan düşünüyordur. Futbolcunun karakteri de burada önemli ama büyük takımlarda oynamak da insanı cezbeden bir durum sonuçta.

İlie filipescu keita ozan olur gittiğine en çok üzüldüğüm

Bugün eski yönetimin yaptığı hatalı sözleşme ve mevcut yönetimin buna çare bulamamasını eleştirenlere laf edenler, yarın UEFA FFP zarar kriteri üzerinden ceza verir ise yönetim için ne yazacaklar çok merak ediyorum.

Altı ay oynamış 18 yaşında bir oyuncu için 7,5 milyonu ödemeyi göze alan kulüp veya kulüpler var, bu hata (eski yönetim için) ve beceriksizlik (mevcut yönetim için) olmasa çok daha fazlası mümkündü.

Hani sanki Arap sermayesi kulübümüzü satın almış da, kulüp için elzem olan daha fazla gelirin hata ve beceriksizlik yüzünden uçup gitmek üzere olduğunu eleştirmek nedense bazılarının tuhafına gidiyor.

Ben sözleşme olmasına rağmen sorun yaşanan bir çok konu ve bunları çözebilen kabiliyetli insanlar gördüm.

Nedense göreve geldiğinden beri bir çok soruna çare bulamayan bir yönetim var, buna hallettik, kurtulduk diye pazarladıkları ama sonradan öyle olmadığını hep birlikte izlediğimiz FFP olayı dahil. Bu olaylara rağmen yönetimi eleştirmek nedense bazılarına tuhaf geliyor, ilginç.

Son düzenleme:
Bizim sizinle farkimiz birbirimizden cok akilli bilmem ne olmamiz degil

Cogu konuda meselelerin benim kadar icinde olmadiginiz konularda cikarimlariniz farkli oluyor (misal uefa ffp meselesi , misal VAR uygulamalari , misal sozlesmesel detaylar)

Ama bu ozan olayinda oldugu gibi herseyin apacik ortada oldugu mevzularda ayni fikirde olmamiz sasirtici gelmemeli , aklin yolu bir zaten
Ben burada birinin birinden akıllı oldığunu ima etmedim zaten,
Yalnızca her insanın görüşleri karakteri vs farklı oluyor.
Kimi daha detaycı kimi daha doğrudan değerlendiren bir karakter olabilir gibi.
Ama bu konuda olduğu gibi bazı konularda doğru apaçık ortada oluyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben burada birinin birinden akıllı oldığunu ima etmedim zaten,
Yalnızca her insanın görüşleri karakteri vs farklı oluyor.
Kimi daha detaycı kimi daha doğrudan değerlendiren bir karakter olabilir gibi.
Ama bu konuda olduğu gibi bazı konularda doğru apaçık ortada oluyor

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Ben sunu savunurum ustat , bilmeyenler bilmeyenlerle , bilenler bilenlerle tartismali bir konuyu

Cunku eksik bilgi her zaman iki taraf tartismaya girdiginde sorun olmustur . Bu bilmeyenin art niyetli oldugunu filan gostermez , fakat bilmeden tartistigi icin yorumlari da isabetsiz olur

Geri
Üst Alt