Kafanızdaki Hayri Cund?

1753699145052.webp
Kesin bilgidir. Recep ivedik 1 de oynadı kendisi. Rol gereği saçları kazıtmıştı.

nere bura heis tam
Fulya'da heisim. Seyyar bir minibüs (yukarıdaki fotoğrafın hemen solunda gözüküyor ışıklı) akşam 9'dan sonra açıyorlar geç saate kadar da açıklar.

Liverpool zaferinden sonra staddan çıkınca acıktık biraz dedik bir dürüm gömelim orada gördüm plakayı aklıma ilk sen geldin valla :asd:

Ekran Alıntısı.webp

Harita yeri işaretledim heisim. Aklında bulunsun yolun düşerse uğra tavsiye ederim.

Fulya'da heisim. Seyyar bir minibüs (yukarıdaki fotoğrafın hemen solunda gözüküyor ışıklı) akşam 9'dan sonra açıyorlar geç saate kadar da açıklar.

Liverpool zaferinden sonra staddan çıkınca acıktık biraz dedik bir dürüm gömelim orada gördüm plakayı aklıma ilk sen geldin valla :asd:

Ekli dosyayı görüntüle 305173

Harita yeri işaretledim heisim. Aklında bulunsun yolun düşerse uğra tavsiye ederim.

eyw heis
neresi olduğunu anladım
tanıdık geldi de o yüzden sordum

Niye bilmiyorum bazı sözlük sitelerinde bıyıklı genç forvet mahlası kullanan kişiyle eleştiriyorum kendisini.
biyikli-genc-forvet_336118.webp

Kırlaşmaya başlamış uzun siyah saçlar, John Lennon tarzı metal gözlük, yıllanmış siyah deri bir ceket, buz mavisi bir 501 ve postallar..

Hem Hayri Cund, hem de Emir Sato da bu silüet beliriyor gözümde..

Geri
Üst Alt